Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tamo gde pripadamo

Tamo gde pripadamo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Emili Gifin


ISBN:

978-86-521-2034-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D2574

Broj strana:

400

Težina:

509 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nezaboravna priča o odanosti, čežnji i ljubavi i o susretu dvije žene koje će tek kroz svoje poznanstvo smoći snage da upoznaju sebe.

Merijen Koldvel je tridesetšestogodišnja televizijska producentkinja potpuno zadovoljna svojim životom u Njujorku. Ima uspješnu karijeru i partnera kojeg voli - šta bi joj više trebalo? Ubijedila je sve, uključujući i sebe, da joj je život upravo onakav kakav želi da bude. Jedne noći, kada joj Kirbi Rouz pokuca na vrata, Merijen će upoznati osamnaestogodišnju djevojku sa ključem koji otvara Merijeninu namjerno skrivanu prošlost. Od trenutka kada se Kirbi pojavi na njenom kućnom pragu, Merijenin savršeno izgrađeni svijet biće do srži uzdrman jer će se pojaviti sjećanja na strastvenu ljubavnu vezu iz mladosti koja prijeti da ugrozi sve što je određuje. Prerano sazrelu i odlučnu Kirbi ovaj susret će uvesti u svijet odraslih i nakon brojnih gorkoslatkih događaja ona će morati iznova da sagleda šta joj donosi budućnost i kakva je njena porodica. Kroz potragu za onom jednom stvari koja nedostaje u njihovim životima obje žene shvatiće da tamo gde pripadamo često jeste tamo gdje smo najmanje očekivali da se nađemo - mjesto koje smo možda željeli da zaboravimo, ali koje srce pamti zauvijek.

  • Originalni naziv: Where We Belong / Emily...
  • Prevodilac: Sanja Stijović Mićković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nezaboravna priča o odanosti, čežnji i ljubavi i o susretu dvije žene koje će tek kroz svoje poznanstvo smoći snage da upoznaju sebe. Merijen Koldvel je tridesetšestogodišnja televizijska producentkinja potpuno zadovoljna svojim životom u Njujorku. Ima uspješnu karijeru i partnera kojeg voli - šta bi joj više trebalo? Ubijedila je sve, uključujući i sebe, da joj je život upravo onakav kakav želi da bude. Jedne noći, kada joj Kirbi Rouz pokuca na vrata, Merijen će upoznati osamnaestogodišnju djevojku sa ključem koji otvara Merijeninu namjerno skrivanu prošlost. Od trenutka kada se Kirbi pojavi na njenom kućnom pragu, Merijenin savršeno izgrađeni svijet biće do srži uzdrman jer će se pojaviti sjećanja na strastvenu ljubavnu vezu iz mladosti koja prijeti da ugrozi sve što je određuje. Prerano sazrelu i odlučnu Kirbi ovaj susret će uvesti u svijet odraslih i nakon brojnih gorkoslatkih događaja ona će morati iznova da sagleda šta joj donosi budućnost i kakva je njena porodica. Kroz potragu za onom jednom stvari koja nedostaje u njihovim životima obje žene shvatiće da tamo gde pripadamo često jeste tamo gdje smo najmanje očekivali da se nađemo - mjesto koje smo možda željeli da zaboravimo, ali koje srce pamti zauvijek.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter