Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tamni veo

Tamni veo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Linda Hauard


ISBN:

978-86-505-1844-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6763

Broj strana:

307

Težina:

332 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Džeklin Vajld je organizatorka svečanosti koja voli svoj posao - ugalvnom. Međutim, pomagati Keri Edvards za njen veliki dan bio je neprekidni košmar. Keri je mlada - čudovište, mitski bezobrazna, diva čiji su ispadi isto toliko ludački kao i njeni zahtjevi.

Međutim, taj neprijatan zadatak dobija krajnje kriminalni obrt kad Keri brutalno ubiju, a svi učesnici ceremonije se međusobno optužuju za to djelo.

Problem je u tome što pogotovo svako - od poslastičarke i cvjećara do modistkinje i krojačice - ima razlog da poželi nevjestinu smrt, uključujući i Džeklin. I dok se svi oni, koji su osjetili Kerin gnjev, smjekšaju zbog njene smrti, Džeklin odbija da slavi tragediju, posebno zato što se i sama našla pod sjenkom sumnje.

Detektiv Erik Vajlder, kome je dodjeljen slučaj, smatra da nema mnogo dokaza koji ukazuju na mnoštvo osumnjičenih.

Ono što usložnjava njegov problem jeste Džeklin , s kojom je proveo jednu strastvenu noć uoći Kerine smrti. Činjenica da je ona glavna osumnjičena znači da mora da se drži dalje od nje. Dok se uzbuđenje između njih dvoje zkuhtava, hladnokrvni ubojica se opasno približava...

  • Originalni naziv: Veil of Night
  • Prevodilac: Dragan Popović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džeklin Vajld je organizatorka svečanosti koja voli svoj posao - ugalvnom. Međutim, pomagati Keri Edvards za njen veliki dan bio je neprekidni košmar. Keri je mlada - čudovište, mitski bezobrazna, diva čiji su ispadi isto toliko ludački kao i njeni zahtjevi. Međutim, taj neprijatan zadatak dobija krajnje kriminalni obrt kad Keri brutalno ubiju, a svi učesnici ceremonije se međusobno optužuju za to djelo. Problem je u tome što pogotovo svako - od poslastičarke i cvjećara do modistkinje i krojačice - ima razlog da poželi nevjestinu smrt, uključujući i Džeklin. I dok se svi oni, koji su osjetili Kerin gnjev, smjekšaju zbog njene smrti, Džeklin odbija da slavi tragediju, posebno zato što se i sama našla pod sjenkom sumnje. Detektiv Erik Vajlder, kome je dodjeljen slučaj, smatra da nema mnogo dokaza koji ukazuju na mnoštvo osumnjičenih. Ono što usložnjava njegov problem jeste Džeklin , s kojom je proveo jednu strastvenu noć uoći Kerine smrti. Činjenica da je ona glavna osumnjičena znači da mora da se drži dalje od nje. Dok se uzbuđenje između njih dvoje zkuhtava, hladnokrvni ubojica se opasno približava...

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter