Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Svilena buba

Svilena buba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-41-558-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3265

Broj strana:

533

Težina:

520 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Romanopisac Oven Kvajn je nestao, a njegova žena Leonora za pomoć se obratila privatnom detektivu Kormoranu Strajku. Kvajn je i ranije imao običaj da odluta na nekoliko dana, kako bi se osamio i posvetio radu, ali i izazvao zanimanje javnosti. Strajkov zadatak naoko je lak; treba samo da nađe Kvajna i vrati ga kući.

Ipak, tokom istrage se ispostavlja da je Kvajnov nestanak ovoga puta mnogo više od pukog hira. Rukopis njegove najnovije knjige Bombiks Mori uznemirio je duhove, a ceo London bruji o škakljivim aluzijama u Kvajnovom delu. Na nesreću, Kvajn se tim romanom zamerio i nekim veoma osvetoljubivim ljudima...

Svilena buba je drugi roman Roberta Galbrajta iz serijala o detektivu Kormoranu Strajku, mušičavom i genijalnom privatnom istražitelju, koji je zahvaljujući svojim nekonvencionalnim metodama već posle prve knjige Zov kukavice stekao milione obožavalaca širom svijeta.

  • Originalni naziv: The Silkworm
  • Prevodilac: Gordana Subotić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Romanopisac Oven Kvajn je nestao, a njegova žena Leonora za pomoć se obratila privatnom detektivu Kormoranu Strajku. Kvajn je i ranije imao običaj da odluta na nekoliko dana, kako bi se osamio i posvetio radu, ali i izazvao zanimanje javnosti. Strajkov zadatak naoko je lak; treba samo da nađe Kvajna i vrati ga kući. Ipak, tokom istrage se ispostavlja da je Kvajnov nestanak ovoga puta mnogo više od pukog hira. Rukopis njegove najnovije knjige Bombiks Mori uznemirio je duhove, a ceo London bruji o škakljivim aluzijama u Kvajnovom delu. Na nesreću, Kvajn se tim romanom zamerio i nekim veoma osvetoljubivim ljudima... Svilena buba je drugi roman Roberta Galbrajta iz serijala o detektivu Kormoranu Strajku, mušičavom i genijalnom privatnom istražitelju, koji je zahvaljujući svojim nekonvencionalnim metodama već posle prve knjige Zov kukavice stekao milione obožavalaca širom svijeta.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter