Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Sveci mračne biblije

Sveci mračne biblije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ijan Renkin


ISBN:

978-86-505-2561-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M2541

Broj strana:

410

Težina:

429 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U sjenci priprema za referendum o nezavisnosti Škotske, mlada žena pronađena je u besvjesnom stanju za volanom svojih kola, a dokazi na mjestu nesreće ukazuju na to da nije riječ o saobraćajnoj nezgodi. Povrh svega, djevojka je u vezi sa sinom škotskog ministra pravde i nijedno od njih dvoje nije raspoloženo da pomogne policiji u rasvjetljavanju slučaja.

U međuvremenu, Džon Rebus se vraća na scenu, a donošenjem novog zakona, škotska policija ovlašćena je da ponovo otvori slučajeve koji su se odigrali prije više od trideset godina, kad su Rebus i njegov tim bili osumnjičeni za korupciju. Poznati kao „sveci“, Rebusovi saborci na strani zakona zakleli su se tada nad nečim što su nazvali Mračnom biblijom. Ali vremena su se promijenila, i zločini iz prošlosti možda neće zadugo ostati skriveni.

  • Prevodilac: Boban Jakovljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U sjenci priprema za referendum o nezavisnosti Škotske, mlada žena pronađena je u besvjesnom stanju za volanom svojih kola, a dokazi na mjestu nesreće ukazuju na to da nije riječ o saobraćajnoj nezgodi. Povrh svega, djevojka je u vezi sa sinom škotskog ministra pravde i nijedno od njih dvoje nije raspoloženo da pomogne policiji u rasvjetljavanju slučaja. U međuvremenu, Džon Rebus se vraća na scenu, a donošenjem novog zakona, škotska policija ovlašćena je da ponovo otvori slučajeve koji su se odigrali prije više od trideset godina, kad su Rebus i njegov tim bili osumnjičeni za korupciju. Poznati kao „sveci“, Rebusovi saborci na strani zakona zakleli su se tada nad nečim što su nazvali Mračnom biblijom. Ali vremena su se promijenila, i zločini iz prošlosti možda neće zadugo ostati skriveni.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter