Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Suvremeni menadžment - Vještine. sustavi i izazovi

Suvremeni menadžment - Vještine. sustavi i izazovi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-030-347-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2952

Broj strana:

676

Težina:

1650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

179,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo djelo ima veliku vrijednost i bit će korisno ne samo studentima, već i široj poslovnoj javnosti, menadžerima posebno, jer će u ovoj knjizi nad brojne odgovore na pitanja koja se svakodnevno postavljaju u ophođenju s ljudima. Ova će ih knjiga naučiti brojnim vještinama komuniciranja s ljudima, na zadovoljstvo menadžera, ali i na njihovo zadovoljstvo i na dobrobit organizacije. Stoga smatram da će ova knjiga naići na veliki interes znanstvene i stručne javnosti. Naime, kod nas ne postoje djela sličnog sadržaja.
prof. dr. sc. Velimir Srića
Ova knjiga ima teorijsku, ali i praktičnu vrijednost. Autori u njoj teorijski objašnjavaju sva relevantna pitanja suvremenog menadžmenta, kao i izazove menadžmenta u 21. stoljeću. Knjiga će biti od velike koristi ne samo studentima već i menadžerima u praksi jer im nudi obilje teorijskog znanja o svim važnim vještinama menadžmenta, ali i upitnike za ocjenjivanje njihovih menadžerskih vještina, kako bi ih mogli unaprijediti.
prof. dr. sc. Marin Buble

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo djelo ima veliku vrijednost i bit će korisno ne samo studentima, već i široj poslovnoj javnosti, menadžerima posebno, jer će u ovoj knjizi nad brojne odgovore na pitanja koja se svakodnevno postavljaju u ophođenju s ljudima. Ova će ih knjiga naučiti brojnim vještinama komuniciranja s ljudima, na zadovoljstvo menadžera, ali i na njihovo zadovoljstvo i na dobrobit organizacije. Stoga smatram da će ova knjiga naići na veliki interes znanstvene i stručne javnosti. Naime, kod nas ne postoje djela sličnog sadržaja. prof. dr. sc. Velimir Srića Ova knjiga ima teorijsku, ali i praktičnu vrijednost. Autori u njoj teorijski objašnjavaju sva relevantna pitanja suvremenog menadžmenta, kao i izazove menadžmenta u 21. stoljeću. Knjiga će biti od velike koristi ne samo studentima već i menadžerima u praksi jer im nudi obilje teorijskog znanja o svim važnim vještinama menadžmenta, ali i upitnike za ocjenjivanje njihovih menadžerskih vještina, kako bi ih mogli unaprijediti. prof. dr. sc. Marin Buble

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter