Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Superfadž

Superfadž

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džudi Blum


ISBN:

86-7436-269-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0190

Broj strana:

140

Težina:

275 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

„Nakon što je u takmičenju za naklonost najmlađih čitalaca već daleko prevazišla konkurente, Džudi Blum će svakako oduševiti svoje obožavaoce i ovom najnovijom, dinamičnom i uvjerljivom pričom.“
Publishers Weekly
To je ptica...
To je avion...
To je Superfadž!
Farli Dreksel Hačer, poznatiji kao Fadž, želi da bude ptica kad odraste. Ali, ako je vjerovati njegovom starijem bratu Piteru, Fadž bi mogao da postane jedino veliki davež.
Piteru Hačeru, učeniku šestog razreda, ništa lako ne polazi za rukom. Osim što neprestano mora da izlazi na kraj s Fadžom, Piter ima i gomilu novih problema. Njegovi roditelji su odlučili da se svi presele u Nju Džerzi na godinu dana. Uz sve to, mama očekuje bebu. Kao da jedan Fadž nije dovoljan. Piter nema pojma kako će se izboriti sa njih dvoje...

Džudi Blum je jedan od najpopularnijih pisaca knjiga za tinejdžere. U izdanju Lagune već su objavljene Bože, da l si tu? Ja sam, Margaret, Zauvjek, Poznatija kao Šila Velika i Priče jednog tupsona iz četvrtog razreda.

  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

„Nakon što je u takmičenju za naklonost najmlađih čitalaca već daleko prevazišla konkurente, Džudi Blum će svakako oduševiti svoje obožavaoce i ovom najnovijom, dinamičnom i uvjerljivom pričom.“ Publishers Weekly To je ptica... To je avion... To je Superfadž! Farli Dreksel Hačer, poznatiji kao Fadž, želi da bude ptica kad odraste. Ali, ako je vjerovati njegovom starijem bratu Piteru, Fadž bi mogao da postane jedino veliki davež. Piteru Hačeru, učeniku šestog razreda, ništa lako ne polazi za rukom. Osim što neprestano mora da izlazi na kraj s Fadžom, Piter ima i gomilu novih problema. Njegovi roditelji su odlučili da se svi presele u Nju Džerzi na godinu dana. Uz sve to, mama očekuje bebu. Kao da jedan Fadž nije dovoljan. Piter nema pojma kako će se izboriti sa njih dvoje... Džudi Blum je jedan od najpopularnijih pisaca knjiga za tinejdžere. U izdanju Lagune već su objavljene Bože, da l si tu? Ja sam, Margaret, Zauvjek, Poznatija kao Šila Velika i Priče jednog tupsona iz četvrtog razreda.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter