Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Cijepljenje - Priručnik za brižne roditelje

Cijepljenje - Priručnik za brižne roditelje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-257-045-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

M4508

Broj strana:

296

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

55,00 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Odluka o cijepljenju djeteta i o trenutku kad je to potrebno učiniti, jedan je od najvažnijih i najtežih izbora s kojima će se roditelj suočiti. Porast preporučenih cjepiva i popratne kontroverze o tome jesu li sigurna ili uopće učinkovita, izazvali su zbunjenost i zabrinutost roditelja. Autorica obavještava čitatelje o rizicima i prednostima cijepljenja te o posljednjim istraživanjima pristupa imunitetu i sprječavanju bolesti. Upravo razvijajući svijest o važnosti cjepiva, ali i o njihovim ograničenjima, bit ćemo u stanju donijeti razumne i učinkovite odluke vezane uz zdravlje naše djece i zdravlje društva kao cjeline. Autorica smatra da je dijete najbolje zaštititi od bolesti, kao i od štetnih posljedica cijepljenja, jačanjem njegova imuniteta te donosi pregled prirodnih načina kojima to možete postići.
Moja su stajališta o cijepljenju konzervativna, a kao primalja i zdravstvena djelatnica odlučno se zauzimam za provedbu mjera javnog zdravstva. Nisam toliko naivna da bih pretpostavila kako su alternativni načini liječenja i zdrav život uvijek dovoljni da spriječe i liječe bolesti. Usprkos tome, ja sam vatrena zagovornica slobode pojedinca na području zdravstvene zaštite, naročito kad se radi o uštrcavanju u tijelo tvari za koje je poznato da mogu izazvati negativne reakcije ili dugoročne kronične posljedice. (Aviva Jill Romm)

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Odluka o cijepljenju djeteta i o trenutku kad je to potrebno učiniti, jedan je od najvažnijih i najtežih izbora s kojima će se roditelj suočiti. Porast preporučenih cjepiva i popratne kontroverze o tome jesu li sigurna ili uopće učinkovita, izazvali su zbunjenost i zabrinutost roditelja. Autorica obavještava čitatelje o rizicima i prednostima cijepljenja te o posljednjim istraživanjima pristupa imunitetu i sprječavanju bolesti. Upravo razvijajući svijest o važnosti cjepiva, ali i o njihovim ograničenjima, bit ćemo u stanju donijeti razumne i učinkovite odluke vezane uz zdravlje naše djece i zdravlje društva kao cjeline. Autorica smatra da je dijete najbolje zaštititi od bolesti, kao i od štetnih posljedica cijepljenja, jačanjem njegova imuniteta te donosi pregled prirodnih načina kojima to možete postići. Moja su stajališta o cijepljenju konzervativna, a kao primalja i zdravstvena djelatnica odlučno se zauzimam za provedbu mjera javnog zdravstva. Nisam toliko naivna da bih pretpostavila kako su alternativni načini liječenja i zdrav život uvijek dovoljni da spriječe i liječe bolesti. Usprkos tome, ja sam vatrena zagovornica slobode pojedinca na području zdravstvene zaštite, naročito kad se radi o uštrcavanju u tijelo tvari za koje je poznato da mogu izazvati negativne reakcije ili dugoročne kronične posljedice. (Aviva Jill Romm)

Dodatne informacije

Izdavač Planetopija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter