Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Projektovanje i izvođenje električnih instalacija

Projektovanje i izvođenje električnih instalacija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-395-0546-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1700

Broj strana:

447

Težina:

875 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,10 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga obuhvata sva autorova iskustva u projektovanju električnih instalacija u toku posljednjih godina njegovog rada, na projektovanju, i to samo energetski dio. Telekomunikacioni dio nije obuhvaćen, pošto autor nije imao iskustva sa savremenom opremom.

Knjiga je podeljena u dva dijela:
- prvi obuhvata opšte pojmove, podjelu električnih instalacija, grafičke simbole za energetske instalacije i regulative.
- drugi se bavi logičkm redoslijedom projektovanja, i to u dvadesetak tačaka (počevši od projektnog zadatka do posebnog priloga), kao i opštim smijernicama za projektovanje pomoću računara.

Elementi koji su korišćeni uglavnom su od proizvođača iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije i Njemačke. Pri projektovanju se, tako, mogu koristiti i elementi drugih proizvođača, uzimajući u obzir one karakteristike slične onima koje su date u knjizi.

Knjiga je namijenjena projektantima energetskih i gromobranskih instalacija, stručnjacima koji se bave ovom vrstom električnih instalacija, kao i studentima ETF i učenicima ETŠ.

Knjiga sadrži veliki broj crteža i tabela i tvrdog je poveza.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x150
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga obuhvata sva autorova iskustva u projektovanju električnih instalacija u toku posljednjih godina njegovog rada, na projektovanju, i to samo energetski dio. Telekomunikacioni dio nije obuhvaćen, pošto autor nije imao iskustva sa savremenom opremom. Knjiga je podeljena u dva dijela: - prvi obuhvata opšte pojmove, podjelu električnih instalacija, grafičke simbole za energetske instalacije i regulative. - drugi se bavi logičkm redoslijedom projektovanja, i to u dvadesetak tačaka (počevši od projektnog zadatka do posebnog priloga), kao i opštim smijernicama za projektovanje pomoću računara. Elementi koji su korišćeni uglavnom su od proizvođača iz Srbije, Hrvatske, BiH, Slovenije i Njemačke. Pri projektovanju se, tako, mogu koristiti i elementi drugih proizvođača, uzimajući u obzir one karakteristike slične onima koje su date u knjizi. Knjiga je namijenjena projektantima energetskih i gromobranskih instalacija, stručnjacima koji se bave ovom vrstom električnih instalacija, kao i studentima ETF i učenicima ETŠ. Knjiga sadrži veliki broj crteža i tabela i tvrdog je poveza.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter