Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Elektronski projekti za neupućene

Elektronski projekti za neupućene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7555-343-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3461

Broj strana:

376

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ko kaže da Sajam nauke mora da se završi? Ako volite da sami pravite zanimljive naprave, ova knjiga mora da se nađe na ekranu vašeg radara. Tu ćete pronaći deset zabavnih projekata koji se bave svjetlošću, zvukom ili vibracijama - neobičan mikrofon, naprave na daljinsko upravljanje, igračke koje govore i drugo. Za sve njih su date potpune liste delova i alata, bezbjedonosne smjernice i šeme za ožičavanje.

Naučite kako da:

- bezbjedno rukujete elektronskim komponentama
- čitate šeme kola
- otkrivate greške u kolima pomoću multimetra
- pravite spravice koje aktivira svjetlost
- upotrjebite detektor pokreta
- pretvorite elektromagnetne talase u zvuk

Ova knjiga vam pruža sjajnu priliku da se zabavite i istovremeno upoznate elektroniku ili da proširite svoje elektronske horizonte.

Za razliku od knjige Elektronika za neupućene, koja se može smatrati prvim djelom ove knjige i u kojoj su detaljno objašnjene osnove elektronike, komponente i tehnike koje se koriste u elektronici, knjiga Elektronski projekti za neupućene namjenjena je praktičnoj primjeni svih tih znanja pri izradi zanimljivih projekata.

  • Originalni naziv: Electronic Projects For...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 162x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ko kaže da Sajam nauke mora da se završi? Ako volite da sami pravite zanimljive naprave, ova knjiga mora da se nađe na ekranu vašeg radara. Tu ćete pronaći deset zabavnih projekata koji se bave svjetlošću, zvukom ili vibracijama - neobičan mikrofon, naprave na daljinsko upravljanje, igračke koje govore i drugo. Za sve njih su date potpune liste delova i alata, bezbjedonosne smjernice i šeme za ožičavanje. Naučite kako da: - bezbjedno rukujete elektronskim komponentama - čitate šeme kola - otkrivate greške u kolima pomoću multimetra - pravite spravice koje aktivira svjetlost - upotrjebite detektor pokreta - pretvorite elektromagnetne talase u zvuk Ova knjiga vam pruža sjajnu priliku da se zabavite i istovremeno upoznate elektroniku ili da proširite svoje elektronske horizonte. Za razliku od knjige Elektronika za neupućene, koja se može smatrati prvim djelom ove knjige i u kojoj su detaljno objašnjene osnove elektronike, komponente i tehnike koje se koriste u elektronici, knjiga Elektronski projekti za neupućene namjenjena je praktičnoj primjeni svih tih znanja pri izradi zanimljivih projekata.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter