Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Lutka u nastavi

Lutka u nastavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-075-00-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M2453

Broj strana:

152

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Lutka u nastavi je priručnik iz oblasti lutkarstva, a po svom sadržaju prvenstveno je namijenjen nastavnicima i pedagoškom radu u školi.

Knjiga je proizvod dvanaestogodišnjeg rada autorice Amele Džinić Isanović koja uspijeva da pretoči kroz rad sa lutkama neke sadržaje koja nisu tako lako prihvatljivi za djecu. Autorica takvim načinom rada uspijeva da izliječi psihološke smetnje kod djece. Svako dijete želi igru a svaki nastavnik ima potrebu da lakše sprovede nastavu, a ova knjiga svakako to pomaže.

Ova knjiga (priručnik) namijenjena je svima onima koji smatraju da za djecu ništa nije dovoljno dobro, za one koje vjeruju da se odgojem i obrazovanjem borimo za ljepši svijet, za bolju budućnost svih nas, svima koji vjeruju da je nastavnik svijeća koja treba da zapali hiljade drugih iskri koje će donijeti svjetlost cijelom čovječanstvu. U ovom svijetu protivrječnosti i poremećenih vrijednosti, apsurda, dijete je izvor optimizma i nade. Upravo zbog toga mi, odgajatelji, učitelji, nastavnici moramo istrajavati u unapređenju odgojnog i obrazovnog, kreativnog i pokretačkog na našem radu sa djecom jer djeca uvijek zaslužuju više i bolje. -
Autorica Amela Džinić Isanović.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Lutka u nastavi je priručnik iz oblasti lutkarstva, a po svom sadržaju prvenstveno je namijenjen nastavnicima i pedagoškom radu u školi. Knjiga je proizvod dvanaestogodišnjeg rada autorice Amele Džinić Isanović koja uspijeva da pretoči kroz rad sa lutkama neke sadržaje koja nisu tako lako prihvatljivi za djecu. Autorica takvim načinom rada uspijeva da izliječi psihološke smetnje kod djece. Svako dijete želi igru a svaki nastavnik ima potrebu da lakše sprovede nastavu, a ova knjiga svakako to pomaže. Ova knjiga (priručnik) namijenjena je svima onima koji smatraju da za djecu ništa nije dovoljno dobro, za one koje vjeruju da se odgojem i obrazovanjem borimo za ljepši svijet, za bolju budućnost svih nas, svima koji vjeruju da je nastavnik svijeća koja treba da zapali hiljade drugih iskri koje će donijeti svjetlost cijelom čovječanstvu. U ovom svijetu protivrječnosti i poremećenih vrijednosti, apsurda, dijete je izvor optimizma i nade. Upravo zbog toga mi, odgajatelji, učitelji, nastavnici moramo istrajavati u unapređenju odgojnog i obrazovnog, kreativnog i pokretačkog na našem radu sa djecom jer djeca uvijek zaslužuju više i bolje. - Autorica Amela Džinić Isanović.

Dodatne informacije

Izdavač BMG
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter