Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Počela ulaganja

Počela ulaganja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-6070-98-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3238

Broj strana:

732

Težina:

1540 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

106,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Upoznajte moderne trendovie razvoja financijskih tržišta i svijet ulaganja!

Knjiga slijedi moderne trendove u razvoju financijskih tržišta (on-line i internetsko trgovanje), ali donosi i prikaz osnovnih počela ulaganja.
Počela ulaganja donose glavne teme kojima se trenutno bave svi investitori. Autorima je bitno, osim same tematike knjige na jasan, razumljiv način čitateljima približiti svijet ulaganja i financija. U ovom izdanju knjige uveli su Excelove proračunske tablice koje omogućuju studentima dublje istraživanje koncepata nego što je to bilo moguće prije.
Ove proračunske tablice nalaze se i na internetu te omogućuju studentima da steknu predodžbu kakvim se analitičkim alatima koriste profesionalni ulagači.
Autori prenose čitateljima umijeće provođenja sofisticiranih procjena tekućih problema i debata koje se javljaju u medijima kao i u specijaliziranim financijskim časopisima.

Želite li postati profesionalac u poslu investiranja ili samo želite pametno uložiti osobni kapital, ova će vam knjiga biti neophodna.

Kratki sadržaj:
- Elementi ulaganja
- Teorija portfelja
- Vrijednosnice s fiksnim dohotkom
- Analiza vrijednosnica
- Izvedena imovina: opcije i futuresi
- Aktivno upravljanje ulaganjima
- Upute za CFA zadatke
- Kazalo pojmova
- Pojmovnik.

  • Izdanje: 4
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Upoznajte moderne trendovie razvoja financijskih tržišta i svijet ulaganja! Knjiga slijedi moderne trendove u razvoju financijskih tržišta (on-line i internetsko trgovanje), ali donosi i prikaz osnovnih počela ulaganja. Počela ulaganja donose glavne teme kojima se trenutno bave svi investitori. Autorima je bitno, osim same tematike knjige na jasan, razumljiv način čitateljima približiti svijet ulaganja i financija. U ovom izdanju knjige uveli su Excelove proračunske tablice koje omogućuju studentima dublje istraživanje koncepata nego što je to bilo moguće prije. Ove proračunske tablice nalaze se i na internetu te omogućuju studentima da steknu predodžbu kakvim se analitičkim alatima koriste profesionalni ulagači. Autori prenose čitateljima umijeće provođenja sofisticiranih procjena tekućih problema i debata koje se javljaju u medijima kao i u specijaliziranim financijskim časopisima. Želite li postati profesionalac u poslu investiranja ili samo želite pametno uložiti osobni kapital, ova će vam knjiga biti neophodna. Kratki sadržaj: - Elementi ulaganja - Teorija portfelja - Vrijednosnice s fiksnim dohotkom - Analiza vrijednosnica - Izvedena imovina: opcije i futuresi - Aktivno upravljanje ulaganjima - Upute za CFA zadatke - Kazalo pojmova - Pojmovnik.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter