Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Glasnik

Glasnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stiven Miler


ISBN:

978-86-7694-93-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K8329

Broj strana:

359

Težina:

473 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Darija je dijete u izbjegličkom logoru negdje na Srednjem Istoku. Braća su joj ubijena, a otac odveden. Ona gubi nadu, a njen život svrhu, sve dok je ne regrutuju teroristi koji joj pružaju šansu da živi i, jednog dana, umre za Boga. Odlazi iz logora da bi se posvetila samoubilačkoj misiji. Šalju je u Italiju, u Firencu, gdje pohađa školu i uživa sa svojim mladim kolegama, sve vrijeme krijući svoju intenzivnu mržnju prema zapadnjačkom načinu života.
A onda dolazi taj čas. Dobija kartu za Njujork, gdje će se predstavljati kao novinarka. Tijelo i kosu natapa smrtonosnim virusom velikih boginja. Sebe vidi kao smrtonosnu strijelu usmjerenu pravo u srce Amerike.Njen nalogodavac joj daje instrukcije da se što je moguće više kreće među ljudima i da se zabavlja. Ona kreće od svog hotela i krstari Njujorkom. Ulazi u javne toalete, dodiruje sve kvake i sudara se s ljudima na ulici da bi proširila virus. Odlazi u ambasade i na Vol Strit. Onda kreće na put na drugi kraj zemlje.
Penzionisanog Dr Sema Votermana poziva Američka Vlada. Nakon 11. septembra bio je nevino optužen u istrazi u vezi sa antraksom i on više ne vjeruje u sistem. Međutim, vladi je potrebna njegova stručnost da bi se locirala i zaustavila prijetnja Americi. Širom zemlje, osim velikih boginja, otkriven je i antraks.

  • Prevodilac: Sanja Dubaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Darija je dijete u izbjegličkom logoru negdje na Srednjem Istoku. Braća su joj ubijena, a otac odveden. Ona gubi nadu, a njen život svrhu, sve dok je ne regrutuju teroristi koji joj pružaju šansu da živi i, jednog dana, umre za Boga. Odlazi iz logora da bi se posvetila samoubilačkoj misiji. Šalju je u Italiju, u Firencu, gdje pohađa školu i uživa sa svojim mladim kolegama, sve vrijeme krijući svoju intenzivnu mržnju prema zapadnjačkom načinu života. A onda dolazi taj čas. Dobija kartu za Njujork, gdje će se predstavljati kao novinarka. Tijelo i kosu natapa smrtonosnim virusom velikih boginja. Sebe vidi kao smrtonosnu strijelu usmjerenu pravo u srce Amerike.Njen nalogodavac joj daje instrukcije da se što je moguće više kreće među ljudima i da se zabavlja. Ona kreće od svog hotela i krstari Njujorkom. Ulazi u javne toalete, dodiruje sve kvake i sudara se s ljudima na ulici da bi proširila virus. Odlazi u ambasade i na Vol Strit. Onda kreće na put na drugi kraj zemlje. Penzionisanog Dr Sema Votermana poziva Američka Vlada. Nakon 11. septembra bio je nevino optužen u istrazi u vezi sa antraksom i on više ne vjeruje u sistem. Međutim, vladi je potrebna njegova stručnost da bi se locirala i zaustavila prijetnja Americi. Širom zemlje, osim velikih boginja, otkriven je i antraks.

Dodatne informacije

Izdavač Beoknjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter