Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Engleski bez muke - assimil metoda + CD (Početni ) B2

Engleski bez muke - assimil metoda + CD (Početni ) B2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7354-141-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5279

Broj strana:

686

Težina:

950 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

82,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Želite da bez muke uspešno naučite savremen i koristan engleski jezik. Ovo potpuno novo izdanje će vam to omogućiti. Pristup učenju zasnovan je na principu intuitivnog usvajanja. On se sastoji od svakodnevnog druženja sa jezikom koji se uči i postupnog upoznavanja sa gramatikom i rečima tog jezika. Učenje se odvija u dve različite faze: pasivna faza, tokom koje ostvarujete neposredan kontakt sa jezikom, slušajući i ponavljajući svaku lekciju. Sledi aktivna faza, koja vam omogućava pa primenite usvojene strukture i mehanizme.
Šta ćete pronaći u ovoj metodi?

pristup kroz dijaloge uz progresivno ovladavanje govornim i pisanim jezikom, realistične situacije koje stavljaju naglasak na savremen izbor reči, pažljivo vođenu gramatičku progresiju koja izbegava učenje napamet, sistem stalnog obnavljanja u cilju konsolidovanja stečenih znanja tokom celog učenja, i na kraju naravno humor koji predstavlja jednu od glavnih odlika Assimil metoda.

- Engleski se sastoji od knjige sa 110 lekcija na 704 strane + 1 CD-e mp3 u trajanju od 2h 50.
- Nivo: POČETNI B2

  • Prevodilac: L"Anglais collection sans peine
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez + kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Želite da bez muke uspešno naučite savremen i koristan engleski jezik. Ovo potpuno novo izdanje će vam to omogućiti. Pristup učenju zasnovan je na principu intuitivnog usvajanja. On se sastoji od svakodnevnog druženja sa jezikom koji se uči i postupnog upoznavanja sa gramatikom i rečima tog jezika. Učenje se odvija u dve različite faze: pasivna faza, tokom koje ostvarujete neposredan kontakt sa jezikom, slušajući i ponavljajući svaku lekciju. Sledi aktivna faza, koja vam omogućava pa primenite usvojene strukture i mehanizme. Šta ćete pronaći u ovoj metodi? pristup kroz dijaloge uz progresivno ovladavanje govornim i pisanim jezikom, realistične situacije koje stavljaju naglasak na savremen izbor reči, pažljivo vođenu gramatičku progresiju koja izbegava učenje napamet, sistem stalnog obnavljanja u cilju konsolidovanja stečenih znanja tokom celog učenja, i na kraju naravno humor koji predstavlja jednu od glavnih odlika Assimil metoda. - Engleski se sastoji od knjige sa 110 lekcija na 704 strane + 1 CD-e mp3 u trajanju od 2h 50. - Nivo: POČETNI B2

Dodatne informacije

Izdavač Riznica lepih reči
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter