Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Pons Nemački rečnik - Sto na sat

Pons Nemački rečnik - Sto na sat

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-86-7762-060-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4359

Broj strana:

0

Težina:

146 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Želite da malo prođete nemačkim jezikom koji Vam je nepoznat ili ste ga učili pa želite da utvrdite ili proširite bogatstvo svog rečnika? PONS Rečnik Sto na sat NEMAČKI sadrži 450 reči i fraza, korisnih u svakoj situaciji. Podeljen je na 12 zanimljivih tematskih celina, kao što su muzika, hrana, sport, posao...

U mini priručniku nalaze se sve fraze i reči, kao i njihovi prevodi na nemački, koje ćete slušati na CD-u.

Na CD-u je snimak prvo reči na srpskom, posle koje sledi pauza tokom koje imate vremena da izgovorite prevod na nemačkom. Nakon toga sledi pravilan prevod na nemačkom jeziku koji ćete čudi sa CD-a.

Standardno DVD pakovanje u kojem se nalazi CD i mini priručnik vrlo su zgodni za nošenje, što je još jedna prednost ovog “mobilnog” rečnika za samostalno učenje. Dovoljno je da stavite CD u vaš diskmen, kompjuter ili uređaj u kolima. Tako možete da na najbolji način iskoristite svaki slobodan trenutak kako biste slušali i vežbali nemački, u bilo koje vreme i na bilo kom mestu – na putu do posla ili do kuće, na putovanju, dok se rekreirate ili jednostavno – odmarate kod kuće.

  • Originalni naziv: Audio CD + mini priručnik...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Želite da malo prođete nemačkim jezikom koji Vam je nepoznat ili ste ga učili pa želite da utvrdite ili proširite bogatstvo svog rečnika? PONS Rečnik Sto na sat NEMAČKI sadrži 450 reči i fraza, korisnih u svakoj situaciji. Podeljen je na 12 zanimljivih tematskih celina, kao što su muzika, hrana, sport, posao... U mini priručniku nalaze se sve fraze i reči, kao i njihovi prevodi na nemački, koje ćete slušati na CD-u. Na CD-u je snimak prvo reči na srpskom, posle koje sledi pauza tokom koje imate vremena da izgovorite prevod na nemačkom. Nakon toga sledi pravilan prevod na nemačkom jeziku koji ćete čudi sa CD-a. Standardno DVD pakovanje u kojem se nalazi CD i mini priručnik vrlo su zgodni za nošenje, što je još jedna prednost ovog “mobilnog” rečnika za samostalno učenje. Dovoljno je da stavite CD u vaš diskmen, kompjuter ili uređaj u kolima. Tako možete da na najbolji način iskoristite svaki slobodan trenutak kako biste slušali i vežbali nemački, u bilo koje vreme i na bilo kom mestu – na putu do posla ili do kuće, na putovanju, dok se rekreirate ili jednostavno – odmarate kod kuće.

Dodatne informacije

Izdavač Klett
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter