Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Srest ćemo se opet

Srest ćemo se opet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0160-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1557

Broj strana:

372

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mlada izvjestiteljica Meghan Collins nalazi se na odjelu hitne pomoći bolinice u New Yorku. Kola hitne pomoći dovoze žrtvu ulične pljačke, mladu ženu čiji je identitet nepoznat. Liječnici pokušavaju sve kako bi je održali na životu, no na kraju odustaju, skidaju masku za davanje kisika s njenog lica, a Meghan, ugledavši njeno lice, počinje proživljavati noćnu moru. Lice žrtve identično je s njezinom... No pitanje identiteta nije jedino koje će ju mučiti. Smrt njezina oca također je velika tajna, a nova, naizgled nepovezana, ubojstva redat će se jedno za drugim.
Mary Higgins Clark zasigurno je jedna od vodećih američkih spisateljica kriminalističkih romana. No, njezina djela nisu tek puki krimići, već brižljivo razrađene priče koje se mogu dogoditi svakom od nas.
Roman Srest ćemo se opet ulazi u samu bit našeg identiteta i u sebi nosi zastrašujuću poruku – u danima genetskog inženjeringa, ni u što ne možemo biti sigurni, pa čak ni to tko smo mi sami.

  • Originalni naziv: Ill be seeing you
  • Prevodilac: Merima Nikočević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mlada izvjestiteljica Meghan Collins nalazi se na odjelu hitne pomoći bolinice u New Yorku. Kola hitne pomoći dovoze žrtvu ulične pljačke, mladu ženu čiji je identitet nepoznat. Liječnici pokušavaju sve kako bi je održali na životu, no na kraju odustaju, skidaju masku za davanje kisika s njenog lica, a Meghan, ugledavši njeno lice, počinje proživljavati noćnu moru. Lice žrtve identično je s njezinom... No pitanje identiteta nije jedino koje će ju mučiti. Smrt njezina oca također je velika tajna, a nova, naizgled nepovezana, ubojstva redat će se jedno za drugim. Mary Higgins Clark zasigurno je jedna od vodećih američkih spisateljica kriminalističkih romana. No, njezina djela nisu tek puki krimići, već brižljivo razrađene priče koje se mogu dogoditi svakom od nas. Roman Srest ćemo se opet ulazi u samu bit našeg identiteta i u sebi nosi zastrašujuću poruku – u danima genetskog inženjeringa, ni u što ne možemo biti sigurni, pa čak ni to tko smo mi sami.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter