Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Slatka osveta

Slatka osveta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-10-01634-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4969

Broj strana:

382

Težina:

489 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nisu sve ljudske strasti vrele i opasne.
Ima i onih koje su ledeno hladne.

Prelepa i otmena Adrijen princeza je iz daleke, egzotične zemlje, a život joj je pun raskoši i uživanja: dane provodi baveći se dobrotvornim radom, a noći družeći se sa elitom na glamuroznim zabavama. Njen život deluje kao ostvarenje svih snova.

Iako se ponaša kao razmažena princeza, Adrijen je tu masku vešto napravila kako bi sakrila opasnu istinu. Već deset godina ona živi samo za osvetu. Kao dete, bespomoćno je posmatrala okrutnost sakrivenu iza naizgled bajkovitog braka njenih roditelja. Sada ima savršen plan kako da se osveti ocu i oduzme mu jedinu stvar koja mu znači više od svega: Sunce i Mesec, čuvenu i neprocenjivo vrednu ogrlicu, svadbeni poklon koji je njena majka dobila na venčanju.

Međutim, baš kada se sprema da najzad sprovede osvetu, upoznaje muškarca koji kao da zna sve njene tajne. Pametan, šarmantan i tajanstven, Filip Čejmberlen ima svoje razloge da se približi princezi. Adrijen će se naći između dve vatre: između muškarca koji ima moć da joj oduzme slobodu i onog koji ima moć da joj oduzme život.

  • Originalni naziv: Sweet Revenge
  • Prevodilac: Aida Bajazet
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nisu sve ljudske strasti vrele i opasne. Ima i onih koje su ledeno hladne. Prelepa i otmena Adrijen princeza je iz daleke, egzotične zemlje, a život joj je pun raskoši i uživanja: dane provodi baveći se dobrotvornim radom, a noći družeći se sa elitom na glamuroznim zabavama. Njen život deluje kao ostvarenje svih snova. Iako se ponaša kao razmažena princeza, Adrijen je tu masku vešto napravila kako bi sakrila opasnu istinu. Već deset godina ona živi samo za osvetu. Kao dete, bespomoćno je posmatrala okrutnost sakrivenu iza naizgled bajkovitog braka njenih roditelja. Sada ima savršen plan kako da se osveti ocu i oduzme mu jedinu stvar koja mu znači više od svega: Sunce i Mesec, čuvenu i neprocenjivo vrednu ogrlicu, svadbeni poklon koji je njena majka dobila na venčanju. Međutim, baš kada se sprema da najzad sprovede osvetu, upoznaje muškarca koji kao da zna sve njene tajne. Pametan, šarmantan i tajanstven, Filip Čejmberlen ima svoje razloge da se približi princezi. Adrijen će se naći između dve vatre: između muškarca koji ima moć da joj oduzme slobodu i onog koji ima moć da joj oduzme život.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter