Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sin

Sin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jo Nesbo


ISBN:

978-86-521-1747-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0840

Broj strana:

486

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od najpopularnijeg evropskog savremenog pisca trilera.

Roman vješto osmišljene radnje koji ispituje neke od najdubljih misterija postojanja: grijeh, iskupljenje, ljubav, zlo... Kirkus Reviews

Soni Lofthus je neobično harizmatičan i samozadovoljan mladić. U zatvoru je skoro pola života. Tu je omiljen jer se zatvorenicima čini da on umije da ih razriješi grijehova. Njima nije važno što je Soni težak heroinski zavisnik niti im je čudno to što uvijek uspeva da nabavi obilne zalihe droge. Svejedno im je i to što možda služi kaznu za tuđe zločine.

Soni je postao zavisnik kada se njegov otac ubio zbog optužbi korumpiranog policajca, a sada se čini da je on sam u centru korumpiranog sistema zatvorskih čuvara, policije, advokata, sveštenika. Iz nekog razloga svi oni žele da Soni bude sve vrijeme urađen i pod ključem.

Kada do Sonija ipak stigne istina o smrti njegovog oca, on uspijeva da sprovede briljantno zamišljen bijeg iz zatvora. Čvrsto riješen da se osveti svima koji su ga čitavu deceniju držali sklonjenog, on počinje svoj lov... Ali pravo pitanje je da li će prvo njega uloviti jer ga traže i policija i mafija.

Jedan od najboljih, najdubljih i najslojevitijih Nesbeovih romana. Kirkus Reviews

  • Originalni naziv: Sønnen
  • Prevodilac: Jelena Loma
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od najpopularnijeg evropskog savremenog pisca trilera. Roman vješto osmišljene radnje koji ispituje neke od najdubljih misterija postojanja: grijeh, iskupljenje, ljubav, zlo... Kirkus Reviews Soni Lofthus je neobično harizmatičan i samozadovoljan mladić. U zatvoru je skoro pola života. Tu je omiljen jer se zatvorenicima čini da on umije da ih razriješi grijehova. Njima nije važno što je Soni težak heroinski zavisnik niti im je čudno to što uvijek uspeva da nabavi obilne zalihe droge. Svejedno im je i to što možda služi kaznu za tuđe zločine. Soni je postao zavisnik kada se njegov otac ubio zbog optužbi korumpiranog policajca, a sada se čini da je on sam u centru korumpiranog sistema zatvorskih čuvara, policije, advokata, sveštenika. Iz nekog razloga svi oni žele da Soni bude sve vrijeme urađen i pod ključem. Kada do Sonija ipak stigne istina o smrti njegovog oca, on uspijeva da sprovede briljantno zamišljen bijeg iz zatvora. Čvrsto riješen da se osveti svima koji su ga čitavu deceniju držali sklonjenog, on počinje svoj lov... Ali pravo pitanje je da li će prvo njega uloviti jer ga traže i policija i mafija. Jedan od najboljih, najdubljih i najslojevitijih Nesbeovih romana. Kirkus Reviews

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter