Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Šest godina

Šest godina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harlan Koben


ISBN:

978-86-521-1330-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5349

Broj strana:

359

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prošlo je šest godina otkako je Džejk Fišer gledao kako se Natali, ljubav njegovog života, udaje za drugog. Sve to vrijeme trudi se da vodi normalan život posvećenog profesora na koledžu. Šest godina nije pogazio obećanje da će ostaviti Natali i njenog muža Toda na miru, ali kad naiđe na Todovu čitulju, ne može da odoli iskušenju i odlazi na sahranu. Tamo sa zaprepašćenjem uvidi da udovica nije njegova Natali.

Ovo otkriće ga navodi da se vrati u mjesto gdje je bio s Natali nekoliko nedjelja i shvatio da će uvijek samo nju voljeti. Međutim, niko od nekadašnjih zajedničkih poznanika kao da se ne sjeća ni njega ni njegove ljubavi. Čak ni kolonija u kojoj se Natali bavila slikanjem navodno nikad nije postojala i u kapelici gdje se udala ne postoji zapis o tom obredu.

Riješen da otkrije istinu i da pronađe ženu koja mu je slomila srce i lagala ga, Džejk doživljava mnogo toga što nikad nije očekivao, pa stavlja i vlastiti život na kocku.

Koben nas vodi na napeto i uzbudljivo književno putovanje na kojem istražuje dubinu i strast izgubljene ljubavi, kao i tajne i laži u njenoj srži.

  • Originalni naziv: Six Years
  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prošlo je šest godina otkako je Džejk Fišer gledao kako se Natali, ljubav njegovog života, udaje za drugog. Sve to vrijeme trudi se da vodi normalan život posvećenog profesora na koledžu. Šest godina nije pogazio obećanje da će ostaviti Natali i njenog muža Toda na miru, ali kad naiđe na Todovu čitulju, ne može da odoli iskušenju i odlazi na sahranu. Tamo sa zaprepašćenjem uvidi da udovica nije njegova Natali. Ovo otkriće ga navodi da se vrati u mjesto gdje je bio s Natali nekoliko nedjelja i shvatio da će uvijek samo nju voljeti. Međutim, niko od nekadašnjih zajedničkih poznanika kao da se ne sjeća ni njega ni njegove ljubavi. Čak ni kolonija u kojoj se Natali bavila slikanjem navodno nikad nije postojala i u kapelici gdje se udala ne postoji zapis o tom obredu. Riješen da otkrije istinu i da pronađe ženu koja mu je slomila srce i lagala ga, Džejk doživljava mnogo toga što nikad nije očekivao, pa stavlja i vlastiti život na kocku. Koben nas vodi na napeto i uzbudljivo književno putovanje na kojem istražuje dubinu i strast izgubljene ljubavi, kao i tajne i laži u njenoj srži.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter