Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Scarpettin faktor

Scarpettin faktor

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-579-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8522

Broj strana:

441

Težina:

827 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tjedan je uoči Božića. Doktorica Kay Scarpetta, usprkos kaotičnom rasporedu i poslu višeg forenzičnog analitičara za CNN, nudi usluge pro bono za Ured glavnog mrtvozornika grada New Yorka. U tren oka njezina je sveprisutna pojava, kako se čini, potaknula niz neočekivanih i uznemirujućih događaja. Uživo će je pitati o senzacionalističkom slučaju Hanne Starr, prelijepe financijske mogulice koja je jednostavno isparila dan uoči Dana zahvalnosti – usprkos Scarpettinim izričitim uputama da ne želi razgovarati o aktivnim slučajevima.

Samo nekoliko trenutaka poslije televizijskog prijenosa, primit će uznemirujući poziv od nekadašnje pacijentice Bentona Wesleyja. A kad se nakon emisije vrati u stan koji dijeli s ljubljenim Bentonom, u predvorju zgrade dočekat će je paket. Uskoro će je neposredna smrtonosna prijetnja uplesti u nadrealni zaplet zajedno sa slavnim glumcem optuženim za nezamislivi seksualni prijestup i spoznajom kako je njezina vlastita nećakinja Lucy s nestalom milijunašicom možda dijelila tajanstvenu prošlost.

  • Originalni naziv: THE SCARPETTA FACTOR
  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tjedan je uoči Božića. Doktorica Kay Scarpetta, usprkos kaotičnom rasporedu i poslu višeg forenzičnog analitičara za CNN, nudi usluge pro bono za Ured glavnog mrtvozornika grada New Yorka. U tren oka njezina je sveprisutna pojava, kako se čini, potaknula niz neočekivanih i uznemirujućih događaja. Uživo će je pitati o senzacionalističkom slučaju Hanne Starr, prelijepe financijske mogulice koja je jednostavno isparila dan uoči Dana zahvalnosti – usprkos Scarpettinim izričitim uputama da ne želi razgovarati o aktivnim slučajevima. Samo nekoliko trenutaka poslije televizijskog prijenosa, primit će uznemirujući poziv od nekadašnje pacijentice Bentona Wesleyja. A kad se nakon emisije vrati u stan koji dijeli s ljubljenim Bentonom, u predvorju zgrade dočekat će je paket. Uskoro će je neposredna smrtonosna prijetnja uplesti u nadrealni zaplet zajedno sa slavnim glumcem optuženim za nezamislivi seksualni prijestup i spoznajom kako je njezina vlastita nećakinja Lucy s nestalom milijunašicom možda dijelila tajanstvenu prošlost.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter