Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Sablasni ponedjeljak

Sablasni ponedjeljak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kathy Reichs


ISBN:

978-953-14-0372-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1896

Broj strana:

318

Težina:

265 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Temperance Brennan, forenzička antropologinja okruga North Carolina i Quebec, došla je u Montreal tijekom tmurnih prosinačkih dana kako bi kao vještak svjedočila na su đenju za umorstvo no umjesto toga kopa po podrumu jedne pizzerije i pronalazi kosture triju mladih žena.

Kako su se oni našli ovdje? Kad su umrle? Istražitelj Odjela za umorstva. Luc Claudel, koji nikad nije bio Tempin veliki obožavatelj, vjeruje da su kosti tu vrlo dugo. Nisu njegov slučaj i nisu njegova briga, vlasnik pizzerije u podrumu s kostima pronalazi neke sitnice iz 19. stoljeća. Claudel ih smatra pokazateljima starosti kostiju. No nešto se tu ne uklapa.Tempe pregledava kosti u svom laboratoriju i utvrđuje njihovu približnu dob. Analizom zubne cakline otkriva i gdje su žene rođene.

Ako je u pravu, Claudel u rukama ima tri nedavna umorstva. Definitivno je to njegov slučaj, dok Tempe traži odgovore i u privatnom i u poslovnom životu, zatiče se uvuče na duboko u mrežu zla iz koje možda nema bijega. Ove tri žene su nestale i nikad se neće vratiti, a Tempe bi mogla biti sljedeća.

  • Prevodilac: Andrea Pongrac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Temperance Brennan, forenzička antropologinja okruga North Carolina i Quebec, došla je u Montreal tijekom tmurnih prosinačkih dana kako bi kao vještak svjedočila na su đenju za umorstvo no umjesto toga kopa po podrumu jedne pizzerije i pronalazi kosture triju mladih žena. Kako su se oni našli ovdje? Kad su umrle? Istražitelj Odjela za umorstva. Luc Claudel, koji nikad nije bio Tempin veliki obožavatelj, vjeruje da su kosti tu vrlo dugo. Nisu njegov slučaj i nisu njegova briga, vlasnik pizzerije u podrumu s kostima pronalazi neke sitnice iz 19. stoljeća. Claudel ih smatra pokazateljima starosti kostiju. No nešto se tu ne uklapa.Tempe pregledava kosti u svom laboratoriju i utvrđuje njihovu približnu dob. Analizom zubne cakline otkriva i gdje su žene rođene. Ako je u pravu, Claudel u rukama ima tri nedavna umorstva. Definitivno je to njegov slučaj, dok Tempe traži odgovore i u privatnom i u poslovnom životu, zatiče se uvuče na duboko u mrežu zla iz koje možda nema bijega. Ove tri žene su nestale i nikad se neće vratiti, a Tempe bi mogla biti sljedeća.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter