Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Rođen da ubije

Rođen da ubije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02183-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8148

Broj strana:

302

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ubijao sam iz zabave. Ubijao sam iz mržnje. Ubijao sam jednostavno da zadovoljim potrebu koja je rasla u meni. Potrebu veoma sličnu gladi, koja se može potisnuti samo puštanjem krvi, ili pesmom koja se čuje u vrisku mučenja.
Više od pet godina, stanovnici Čikaga su na meti serijskog ubice, poznatog kao Ubica Četiri Majmuna ili, skraćeno, U4M. Ubijeno je sedam devojaka, ali policija nije uspela da otkrije identitet ubice i izvede ga pred lice pravde. Ipak, jedno je sigurno: žrtve nisu izabrane slučajno, sve one svojom smrću plaćaju za grehe svojih roditelja.


Do preokreta dolazi kada istražitelji kod beživotnog tela čoveka kojeg je udario autobus pronađu kutiju i u njoj poslednju poruku ubice. Da li je to U4M? Detektiv Sem Porter, glavni istražitelj na ovom slučaju, ne veruje u to, a njegove sumnje potvrđuju i stranice dnevnika koji se nalazio u džepu nepoznate žrtve. U večitoj borbi dobra i zla, detektiv stare škole pokušaće da sklopi deliće slagalice i zaustavi ubicu: inteligentnog, hladnokrvnog, nemilosrdnog.

  • Originalni naziv: The Fourth Monkey / J...
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ubijao sam iz zabave. Ubijao sam iz mržnje. Ubijao sam jednostavno da zadovoljim potrebu koja je rasla u meni. Potrebu veoma sličnu gladi, koja se može potisnuti samo puštanjem krvi, ili pesmom koja se čuje u vrisku mučenja. Više od pet godina, stanovnici Čikaga su na meti serijskog ubice, poznatog kao Ubica Četiri Majmuna ili, skraćeno, U4M. Ubijeno je sedam devojaka, ali policija nije uspela da otkrije identitet ubice i izvede ga pred lice pravde. Ipak, jedno je sigurno: žrtve nisu izabrane slučajno, sve one svojom smrću plaćaju za grehe svojih roditelja. Do preokreta dolazi kada istražitelji kod beživotnog tela čoveka kojeg je udario autobus pronađu kutiju i u njoj poslednju poruku ubice. Da li je to U4M? Detektiv Sem Porter, glavni istražitelj na ovom slučaju, ne veruje u to, a njegove sumnje potvrđuju i stranice dnevnika koji se nalazio u džepu nepoznate žrtve. U večitoj borbi dobra i zla, detektiv stare škole pokušaće da sklopi deliće slagalice i zaustavi ubicu: inteligentnog, hladnokrvnog, nemilosrdnog.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter