Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Svijetlom stazom - od bračnog druga do roditelja

Svijetlom stazom - od bračnog druga do roditelja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-887-00-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5405

Broj strana:

89

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

7,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mladi par koji se odlučio da uplovi u bračnu luku nalazi se na obali jednog novog svijeta. On i ona treba da u njega krenu sami, da nađu sami sebi zajedničko mjesto i u njemu izgrade nešto što se zove porodica. Svako od njih treba da odigra svoju vlastitu ulogu - on je sada muž, a ona supruga. Mnogo toga ima nepoznatog u tom svijetu, i zato mnogi mladići i djevojke ne žele da u njega kroče. Treba ih razumjeti, jer čovjek se boji nepoznatog i on je neprijatelj onog što ne zna. Siigurno, postoje brojne knjige koje se bave temama braka, bračnih odnosa, planiranja porodice, odgoja djece i ostalim pitanjima za čijim odgovorima traga jedan mladi bračni par. Svaka od njih nudi informacije i baca svjetlost na stazu kojom se oni kreću - od bračnog druga do roditelja. Međutim, malo koja sadrži sve ono što trebaju musliman i muslimanka koji žele voditi svoje bračne živote po uputama Poslanika Muhammeda i njegovog časnog Ehlulbejta, neka je mir Božiji na nj i njih.
Ono po čemu se ova knjiga razlikuje od ostalih je upravo to: ona nudi informacije, uputstva i savjete svakom onom ko hoće da od prve bračne noći pa sve do odgoja potomstva hodi stazom obasjanom svjetlom poslanstva i Božijeg skrbništva (vilajeta).
Nadamo se da će znanje koje ona nudi uništiti mnoge utvare neznanja koje straše mlade i sprečavaju ih da uplove u luku smiraja, i tako pomoći zrelim mladićima i djevojkama da se lakše odluče na ženidbu i udaju.

  • Originalni naziv: From Marriage to Parenthood...
  • Prevodilac: Merjem Šabar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Mladi par koji se odlučio da uplovi u bračnu luku nalazi se na obali jednog novog svijeta. On i ona treba da u njega krenu sami, da nađu sami sebi zajedničko mjesto i u njemu izgrade nešto što se zove porodica. Svako od njih treba da odigra svoju vlastitu ulogu - on je sada muž, a ona supruga. Mnogo toga ima nepoznatog u tom svijetu, i zato mnogi mladići i djevojke ne žele da u njega kroče. Treba ih razumjeti, jer čovjek se boji nepoznatog i on je neprijatelj onog što ne zna. Siigurno, postoje brojne knjige koje se bave temama braka, bračnih odnosa, planiranja porodice, odgoja djece i ostalim pitanjima za čijim odgovorima traga jedan mladi bračni par. Svaka od njih nudi informacije i baca svjetlost na stazu kojom se oni kreću - od bračnog druga do roditelja. Međutim, malo koja sadrži sve ono što trebaju musliman i muslimanka koji žele voditi svoje bračne živote po uputama Poslanika Muhammeda i njegovog časnog Ehlulbejta, neka je mir Božiji na nj i njih. Ono po čemu se ova knjiga razlikuje od ostalih je upravo to: ona nudi informacije, uputstva i savjete svakom onom ko hoće da od prve bračne noći pa sve do odgoja potomstva hodi stazom obasjanom svjetlom poslanstva i Božijeg skrbništva (vilajeta). Nadamo se da će znanje koje ona nudi uništiti mnoge utvare neznanja koje straše mlade i sprečavaju ih da uplove u luku smiraja, i tako pomoći zrelim mladićima i djevojkama da se lakše odluče na ženidbu i udaju.

Dodatne informacije

Izdavač Fondacija Život
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter