Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

ECDL 5.0 Modul 6: Prezentacije, Microsoft Office PowerPoint 2007

ECDL 5.0 Modul 6: Prezentacije, Microsoft Office PowerPoint 2007

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7555-353-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3456

Broj strana:

216

Težina:

342 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga je osmišljena kao udžbenik za sticanje početnog i srednjeg nivoa znanja o izradi prezentacija u programu Microsoft Office PowerPoint 2007, instaliranim pod operativnim sistemom Microsoft Windows 7. Pisana je prema nastavnom planu za Modul 6 evropskog sertifikacionog ispita ECDL, verzija 5.0.

Prema nastavnom planu za ECDL Modul 6 - Prezentacije, od kandidata se traži da pokaže sposobnost korišćenja softvera za rad s prezentacijama. Kandidat bi trebalo da nauči da:

- radi s prezentacijama i sačuva ih u različitim formatima

- upotrjebi ugrađene mogućnosti, kao što je pomoć, u cilju povećanja produktivnosti

- razumije različite prikaze prezentacija i kada koji da upotrjebi,
izabere različite rasporede elemenata na slajdu i izglede slajdova

- unese, izmjeni i formatira tekst u prezentacijama, stekne dobre navike tako što će slajdovima dodavati jedinstvene naslove

- izabere, napravi i formatira dijagrame radi grafičkog prikazivanja informacija

- umetne i izmjeni slike i crteže

- primjeni animacije i efekte prelaza, te provjeri i ispravi sadržaj prezentacije prije konačnog štampanja ili prikazivanja.

Ovaj udžbenik pruža potpune odgovore na navedene zahtjeve. Njegova posebna vrjednost je to što je pisan tačno prema nastavnom planu za ECDL Modul 6, verzija 5.0, kako bi se kandidati lakše pripremili za polaganje ispita za sertifikat ECDL.

Istovremeno, ovo je odličan priručnik za sve one koji hoće da savladaju i koriste PowerPoint 2007, bez obzira na to pod kojim operativnim sistemom je instaliran.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 162x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga je osmišljena kao udžbenik za sticanje početnog i srednjeg nivoa znanja o izradi prezentacija u programu Microsoft Office PowerPoint 2007, instaliranim pod operativnim sistemom Microsoft Windows 7. Pisana je prema nastavnom planu za Modul 6 evropskog sertifikacionog ispita ECDL, verzija 5.0. Prema nastavnom planu za ECDL Modul 6 - Prezentacije, od kandidata se traži da pokaže sposobnost korišćenja softvera za rad s prezentacijama. Kandidat bi trebalo da nauči da: - radi s prezentacijama i sačuva ih u različitim formatima - upotrjebi ugrađene mogućnosti, kao što je pomoć, u cilju povećanja produktivnosti - razumije različite prikaze prezentacija i kada koji da upotrjebi, izabere različite rasporede elemenata na slajdu i izglede slajdova - unese, izmjeni i formatira tekst u prezentacijama, stekne dobre navike tako što će slajdovima dodavati jedinstvene naslove - izabere, napravi i formatira dijagrame radi grafičkog prikazivanja informacija - umetne i izmjeni slike i crteže - primjeni animacije i efekte prelaza, te provjeri i ispravi sadržaj prezentacije prije konačnog štampanja ili prikazivanja. Ovaj udžbenik pruža potpune odgovore na navedene zahtjeve. Njegova posebna vrjednost je to što je pisan tačno prema nastavnom planu za ECDL Modul 6, verzija 5.0, kako bi se kandidati lakše pripremili za polaganje ispita za sertifikat ECDL. Istovremeno, ovo je odličan priručnik za sve one koji hoće da savladaju i koriste PowerPoint 2007, bez obzira na to pod kojim operativnim sistemom je instaliran.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter