Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

InDesign CS2 praktične vežbe

InDesign CS2 praktične vežbe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Brian Wood


ISBN:

86-7310-356-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K0504

Broj strana:

527

Težina:

800 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

59,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Obuhvata datoteke za vežbe i demonstracione filmove. Naučite Adobe InDesign CS2 koristeći praktične primere i demonstracione filmove. Da li želite da učite dok radite? Da li su Vam priručnici dosadni i žudite li za praktičnim primerima? Da li želite jasna objašnjenja koja prevazilaze teorijska uputstva i referentni materijal? Ukoliko su Vaši odgovori na ova pitanja potvrdni, onda je ovo prava knjiga za Vas. Na osnovu praktičnih primjera, koristeći savjete i detaljne ilustracije u boji, naučićete najnovije tehnike za pravljenje stranica pomoću Adobeovog InDesigna CS2. Saznaćete kako se uređuje dokument, kako se radi sa tekstom, stilovima slogova, bojama i tabelama, kako se koriste transparentnost i drugi efekti i kako se u projekte koji se prave u InDesigneu CS2 ugrađuje grafika. Naučićete kako da koristite nove osobine InDesignea CS2, kao što su Adobe Bridge, uređivanje teksta pomoću miša, vidljivost slojeva ili palete boja. Na propratnom CD-ROM-u se nalaze primeri koji se koriste prilikom predavanja, filmovi u QuickTime formatu i dodatna uputstva. Ova knjiga će omogućiti da veoma brzo ovladate najvažnijim osobinama InDesignea CS2.

Više od 100 postupnih uputstava za:

- Korišćenje interfejsa
- Formatiranje znakova i pasusa
- Korišćenje proreda, razmaka između slova i razmaka između reči
- Pravljenje stilova pasusa i znakova
- Pravljenje boja
- Smještanje i korišćenje slika
- Pravljenje i transformisanje vektorskih crteža
- Planiranje dokumenata pomoću Facing Page stranica
- Rad sa tabelama
- Korišćenje sijenki, transparentnosti i izbleđivanja
- Korišćenje alata za velike dokumente
- Izvoženje i štampanje dokumenata

O autoru
Brajan Vud (Brian Wood) je potpredsednik/direktor i suvlasnik kompanije eVolve Computer Graphics Training Inc., čije je sedište u Sijetlu (Seattle). Kompanija se specijalizovala za osposobljavanje korisnika za upotrebu aplikacija paketa Adobe Creative Suit. Vud poseduje sertifikat Adobe Certified Expert (A.C.E) za InDesign još od verzije 2.0 ovog programa i sertifikat Adobe Certified Instructor (A.C.I). Takođe ima sertifikat za QuarkXPress, a koristi programe za uređivanje stranica više od 10 godina.

Kompanija lynda.com Inc. se specijalizovala za izdavanje školskih knjiga i video instrukcija za kreativne profesionalce. Posetite njen Web sajt na adresi www.lynda.com.

Kratak sadržaj

1 Upoznavanje
2 Interfejs
3 Pravljenje dokumenata
4 Uređivanje teksta
5 Tipografija u InDesignu
6 Stilovi sloga
7 Korišćenje boja
8 Uvoženje grafičkih elemenata
9 Vektorske ilustracije
10 Stranice, master stranice i slojevi
11 Tabele
12 Transparentnost
13 Alatke za rad sa dugačkim dokumentima
14 Štampanje i izvoženje dokumenta
Indeks

  • Prevodilac: Slobodan Šećerovski
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165X235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Obuhvata datoteke za vežbe i demonstracione filmove. Naučite Adobe InDesign CS2 koristeći praktične primere i demonstracione filmove. Da li želite da učite dok radite? Da li su Vam priručnici dosadni i žudite li za praktičnim primerima? Da li želite jasna objašnjenja koja prevazilaze teorijska uputstva i referentni materijal? Ukoliko su Vaši odgovori na ova pitanja potvrdni, onda je ovo prava knjiga za Vas. Na osnovu praktičnih primjera, koristeći savjete i detaljne ilustracije u boji, naučićete najnovije tehnike za pravljenje stranica pomoću Adobeovog InDesigna CS2. Saznaćete kako se uređuje dokument, kako se radi sa tekstom, stilovima slogova, bojama i tabelama, kako se koriste transparentnost i drugi efekti i kako se u projekte koji se prave u InDesigneu CS2 ugrađuje grafika. Naučićete kako da koristite nove osobine InDesignea CS2, kao što su Adobe Bridge, uređivanje teksta pomoću miša, vidljivost slojeva ili palete boja. Na propratnom CD-ROM-u se nalaze primeri koji se koriste prilikom predavanja, filmovi u QuickTime formatu i dodatna uputstva. Ova knjiga će omogućiti da veoma brzo ovladate najvažnijim osobinama InDesignea CS2. Više od 100 postupnih uputstava za: - Korišćenje interfejsa - Formatiranje znakova i pasusa - Korišćenje proreda, razmaka između slova i razmaka između reči - Pravljenje stilova pasusa i znakova - Pravljenje boja - Smještanje i korišćenje slika - Pravljenje i transformisanje vektorskih crteža - Planiranje dokumenata pomoću Facing Page stranica - Rad sa tabelama - Korišćenje sijenki, transparentnosti i izbleđivanja - Korišćenje alata za velike dokumente - Izvoženje i štampanje dokumenata O autoru Brajan Vud (Brian Wood) je potpredsednik/direktor i suvlasnik kompanije eVolve Computer Graphics Training Inc., čije je sedište u Sijetlu (Seattle). Kompanija se specijalizovala za osposobljavanje korisnika za upotrebu aplikacija paketa Adobe Creative Suit. Vud poseduje sertifikat Adobe Certified Expert (A.C.E) za InDesign još od verzije 2.0 ovog programa i sertifikat Adobe Certified Instructor (A.C.I). Takođe ima sertifikat za QuarkXPress, a koristi programe za uređivanje stranica više od 10 godina. Kompanija lynda.com Inc. se specijalizovala za izdavanje školskih knjiga i video instrukcija za kreativne profesionalce. Posetite njen Web sajt na adresi www.lynda.com. Kratak sadržaj 1 Upoznavanje 2 Interfejs 3 Pravljenje dokumenata 4 Uređivanje teksta 5 Tipografija u InDesignu 6 Stilovi sloga 7 Korišćenje boja 8 Uvoženje grafičkih elemenata 9 Vektorske ilustracije 10 Stranice, master stranice i slojevi 11 Tabele 12 Transparentnost 13 Alatke za rad sa dugačkim dokumentima 14 Štampanje i izvoženje dokumenta Indeks

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter