Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Izgradnja, nadogradnja i popravci računala ukratko

Izgradnja, nadogradnja i popravci računala ukratko

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-6961-64-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0512

Broj strana:

96

Težina:

130 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,35 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bez obzira na to što gotovo svakog dana postaju sve brža, jednostavnija za upotrebu i pouzdanija, osobna su računala daleko od savršenstva.Zabrinuti korisnici čije računalo ne fukcionira onako kao bi trebalo (ili onako kako oni misle da bi trebalo) svakodnevno obasipaju servisere, sistematske administratore i druge računalne znalce mnoštvom upita i vapaja za hitnom intervencijom.

Upravo zato je nastala ova knjižica. Ova je namijenjena prvenstveno početnicima koji će u njoj pronaći mnoštvo informacija o građi i načinu rada računala.

Slijedite li sadržaj knjige redom, vodit će vas kroz postupke sklapanja novog računala. Zatrebate li što nadograditi ili zamijeniti, krenite odmah na odgovarajuće poglavlje. Na kraju knjige su tablice koja će vam pomoći pri dijagnosticiranju i uklanjanju jednostavnijih kvarova.
... I još mnogo toga
- osnove i građa računala
- održavanje i zaštita računala
- pomoć prilikom kupnje
- izgradnja novog računala
- izmjena dijelova i nadogradnja računala
- što valja izbjegavati
- uklanjanje najčešćih kvarova.

  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Bez obzira na to što gotovo svakog dana postaju sve brža, jednostavnija za upotrebu i pouzdanija, osobna su računala daleko od savršenstva.Zabrinuti korisnici čije računalo ne fukcionira onako kao bi trebalo (ili onako kako oni misle da bi trebalo) svakodnevno obasipaju servisere, sistematske administratore i druge računalne znalce mnoštvom upita i vapaja za hitnom intervencijom. Upravo zato je nastala ova knjižica. Ova je namijenjena prvenstveno početnicima koji će u njoj pronaći mnoštvo informacija o građi i načinu rada računala. Slijedite li sadržaj knjige redom, vodit će vas kroz postupke sklapanja novog računala. Zatrebate li što nadograditi ili zamijeniti, krenite odmah na odgovarajuće poglavlje. Na kraju knjige su tablice koja će vam pomoći pri dijagnosticiranju i uklanjanju jednostavnijih kvarova. ... I još mnogo toga - osnove i građa računala - održavanje i zaštita računala - pomoć prilikom kupnje - izgradnja novog računala - izmjena dijelova i nadogradnja računala - što valja izbjegavati - uklanjanje najčešćih kvarova.

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter