Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Digitalna fotografija, 2. deo

Digitalna fotografija, 2. deo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Scott Kelby


ISBN:

978-86-7555-347-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

V3449

Broj strana:

240

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Drugi dio najpopularnije knjige Skota Kelbija. Sadrži jasne, praktične savjete o korištenju blica i studijske rasvjete, slikanju detalja, izradi kvalitetnih fotografija s putovanja, slikanju ljudi, čak i o tome kako napraviti fotografski studio od nule, gdje autor demistifikuje cio proces tako da svako može odmah početi da snima kvalitetne portrete.

Izuzetna su i nova poglavlja posvećena najtraženijim temama - snimanju pejzaža i vjenčanja, te malim tajnama profesionalnih fotografa o dobijanju boljih fotografija bez obzira na to šta slikate.

Na svakoj stranici je izložen po jedan koncept koji obezbjeđuje snimanje boljih fotografija. Kad god okrenete stranu, naučićete još jedan trik koji koriste profesionalci. Ako vam je dosadilo da pravite fotografije koje nisu loše i da gledate fotografske časopise misleći: Zašto moje slike ne izgledaju tako?, ovo je prava knjiga za vas.

Sadržaj
Poglavlje 1: Profesionalna upotreba blica
Poglavlje 2: Formiranje studija od početka
Poglavlje 3: Profesionalno snimanje portreta
Poglavlje 4: Profesionalno snimanje pejzaža
Poglavlje 5: Profesionalno snimanje vjenčanja
Poglavlje 6: Profesionalno snimanje na putovanjima
Poglavlje 7: Profesionalno urađene makrofotografije
Poglavlje 8: Savjeti za dobijanje boljih fotografija
Poglavlje 9: Recepti za dobijanje najboljeg snimka
Indeks

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 152x229
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Drugi dio najpopularnije knjige Skota Kelbija. Sadrži jasne, praktične savjete o korištenju blica i studijske rasvjete, slikanju detalja, izradi kvalitetnih fotografija s putovanja, slikanju ljudi, čak i o tome kako napraviti fotografski studio od nule, gdje autor demistifikuje cio proces tako da svako može odmah početi da snima kvalitetne portrete. Izuzetna su i nova poglavlja posvećena najtraženijim temama - snimanju pejzaža i vjenčanja, te malim tajnama profesionalnih fotografa o dobijanju boljih fotografija bez obzira na to šta slikate. Na svakoj stranici je izložen po jedan koncept koji obezbjeđuje snimanje boljih fotografija. Kad god okrenete stranu, naučićete još jedan trik koji koriste profesionalci. Ako vam je dosadilo da pravite fotografije koje nisu loše i da gledate fotografske časopise misleći: Zašto moje slike ne izgledaju tako?, ovo je prava knjiga za vas. Sadržaj Poglavlje 1: Profesionalna upotreba blica Poglavlje 2: Formiranje studija od početka Poglavlje 3: Profesionalno snimanje portreta Poglavlje 4: Profesionalno snimanje pejzaža Poglavlje 5: Profesionalno snimanje vjenčanja Poglavlje 6: Profesionalno snimanje na putovanjima Poglavlje 7: Profesionalno urađene makrofotografije Poglavlje 8: Savjeti za dobijanje boljih fotografija Poglavlje 9: Recepti za dobijanje najboljeg snimka Indeks

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter