Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Adobe Illustrator CS6 - Učionica u knjizi + CD

Adobe Illustrator CS6 - Učionica u knjizi + CD

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-86-7991-359-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5216

Broj strana:

480

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Adobe Illustrator CS6 predstavlja industrijski standard programa za štampu, multimediju i onlajn grafiku. Bilo da ste dizajner ili tehnički ilustrator koji pravi umetničko delo za štampu, umetnik koji pravi multimedijalnu grafiku, ili tvorac veb strana ili onlajn sadržaja, program Adobe Illustrator, sadrži alatke koje su vam potrebne da biste ostvarili profesionalni kvalitet. Knjiga Adobe Illustrator CS6 Učionica u knjizi deo je zvanične serije za obučavanje za Adobeov softver za grafiku i izdavaštvo, kompanije Adobe Systems. Uz nju ćete naučiti kako uspešno da iskoristite sav potencijal Adobeovih proizvoda.

Lekcije su osmišljene tako da možete da učite sopstvenim tempom. Ukupno ih je 15. Ukoliko prvi put radite sa Adobe Illustratorom, naučićete osnove koje morate da savladate kako bi program radio. Ukoliko ste iskusan korisnik, u knjizi Učionica u knjizi pronaći ćete mnoga napredna svojstva, uključujući savete i tehnike za upotrebu najnovije verzije Adobe Illustratora.
Iako svaka lekcija sadrži detaljna uputstva za pravljenje određenog projekta, ima i prostora za istraživanje i eksperimentisanje. Knjigu možete čitati od početka do kraja, ili možete da pročitate samo one lekcije koje vas zanimaju ili koje vam trebaju. Svaka lekcija završava se pregledom u kome je sažeto sve što je u njoj obrađeno.

  • Originalni naziv: Adobe Illustrator CS6...
  • Prevodilac: Željko Brković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Adobe Illustrator CS6 predstavlja industrijski standard programa za štampu, multimediju i onlajn grafiku. Bilo da ste dizajner ili tehnički ilustrator koji pravi umetničko delo za štampu, umetnik koji pravi multimedijalnu grafiku, ili tvorac veb strana ili onlajn sadržaja, program Adobe Illustrator, sadrži alatke koje su vam potrebne da biste ostvarili profesionalni kvalitet. Knjiga Adobe Illustrator CS6 Učionica u knjizi deo je zvanične serije za obučavanje za Adobeov softver za grafiku i izdavaštvo, kompanije Adobe Systems. Uz nju ćete naučiti kako uspešno da iskoristite sav potencijal Adobeovih proizvoda. Lekcije su osmišljene tako da možete da učite sopstvenim tempom. Ukupno ih je 15. Ukoliko prvi put radite sa Adobe Illustratorom, naučićete osnove koje morate da savladate kako bi program radio. Ukoliko ste iskusan korisnik, u knjizi Učionica u knjizi pronaći ćete mnoga napredna svojstva, uključujući savete i tehnike za upotrebu najnovije verzije Adobe Illustratora. Iako svaka lekcija sadrži detaljna uputstva za pravljenje određenog projekta, ima i prostora za istraživanje i eksperimentisanje. Knjigu možete čitati od početka do kraja, ili možete da pročitate samo one lekcije koje vas zanimaju ili koje vam trebaju. Svaka lekcija završava se pregledom u kome je sažeto sve što je u njoj obrađeno.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter