Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Prvarica

Prvarica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Šimo Ešić


ISBN:

3-932068-54-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1672

Broj strana:

55

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je knjiga koja će svojim izgledom i ljepotom, kao i neobičnim pristupom, sigurni smo, biti draga i djeci i roditeljima. Duhoviti stihovi Šime Ešića podstiču roditelje i djecu da dopišu svoju prvu knjigu. Prvarica je knjiga sa prvim podacima o djetetu, sa prvim fotosima, sa prvim doživljajima, zgodama i nezgodama, sa prvim koracima u život... Prvarica se djetetu čita više godina i uz njegovu pomoć dopisuje u svim značajnim trenucima. PRVARICA je bogato ilustrirana knjiga - oslikali su je veliki majstori dječje ilustracije Ljiljana Manzalović i Mihailo Pisanjuk. Zahvaljujući njihovoj umješnosti PRVARICA se doima i kao porodični album i kao vrhunska slikovnica.

Prvo je bila ljubav između tate i mame, onda su smislili mene da bi živjeli za me. Tako se svima sreća dogodila - mama, zapiši kad si me rodila!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 1999
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205X240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je knjiga koja će svojim izgledom i ljepotom, kao i neobičnim pristupom, sigurni smo, biti draga i djeci i roditeljima. Duhoviti stihovi Šime Ešića podstiču roditelje i djecu da dopišu svoju prvu knjigu. Prvarica je knjiga sa prvim podacima o djetetu, sa prvim fotosima, sa prvim doživljajima, zgodama i nezgodama, sa prvim koracima u život... Prvarica se djetetu čita više godina i uz njegovu pomoć dopisuje u svim značajnim trenucima. PRVARICA je bogato ilustrirana knjiga - oslikali su je veliki majstori dječje ilustracije Ljiljana Manzalović i Mihailo Pisanjuk. Zahvaljujući njihovoj umješnosti PRVARICA se doima i kao porodični album i kao vrhunska slikovnica. Prvo je bila ljubav između tate i mame, onda su smislili mene da bi živjeli za me. Tako se svima sreća dogodila - mama, zapiši kad si me rodila!

Dodatne informacije

Izdavač Bosanska riječ Tuzla
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter