Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Knjiga za svaku djevojčicu

Knjiga za svaku djevojčicu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-4163-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4589

Broj strana:

164

Težina:

527 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kažu li ti da si zadnjih dana sasvim poludjela? Do maloprije si bila vesela i skakala si do neba, a sad si, eto, ljuta i uzrujavaš se zbog svake sitnice. Na trenutke si sjajno, na trenutke si neraspoložena, a onda... kao da se baš ništa nije dogodilo! A kako ti tek svi redom idu na živce!

Profesori zbilja gnjave, mora se učiti, mama i tata pritišću... Da, da - a on ni da te pogleda! Nije ni čudo, pomisliš, kad sam ovakva kakva sam.

A kakva si to ti? Još samo malo i bit ćeš djevojka... Ali nije lako imati 11, 13 ili 15 godina. Izlaziš iz djetinjstva, rasteš, razvijaš se, mijenjaš se u svakom pogledu. Stigle su lude godine!

Dosad su o tebi brinuli odrasli: mama i tata, možda baka ili netko drugi.
Odsad ti uzimaš stvari u svoje ruke! No kako se snaći u novom svijetu? Mnogo toga ne znaš o sebi, o svom tijelu i osjećajima, a često se pitaš koga zamoliti za pomoć, tko može odgovoriti na mnoga pitanja koja te muče.

Ova je knjiga upravo zato tu da bi te posavjetovala i obavijestila o mnogočemu.

U njoj ćeš naći savjete koji će ti pomoći da lakše odrasteš, da budeš zdrava, njegovana, puna energije. Ona će ti pomoći i da se u svom tijelu koje se mijenja osjećaš bolje. Samopouzdanje koje ćeš na taj način steći pomoći će ti da pokažeš sve svoje kvalitete, pa i one koje se ne vide na prvi pogled.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x230
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Kažu li ti da si zadnjih dana sasvim poludjela? Do maloprije si bila vesela i skakala si do neba, a sad si, eto, ljuta i uzrujavaš se zbog svake sitnice. Na trenutke si sjajno, na trenutke si neraspoložena, a onda... kao da se baš ništa nije dogodilo! A kako ti tek svi redom idu na živce! Profesori zbilja gnjave, mora se učiti, mama i tata pritišću... Da, da - a on ni da te pogleda! Nije ni čudo, pomisliš, kad sam ovakva kakva sam. A kakva si to ti? Još samo malo i bit ćeš djevojka... Ali nije lako imati 11, 13 ili 15 godina. Izlaziš iz djetinjstva, rasteš, razvijaš se, mijenjaš se u svakom pogledu. Stigle su lude godine! Dosad su o tebi brinuli odrasli: mama i tata, možda baka ili netko drugi. Odsad ti uzimaš stvari u svoje ruke! No kako se snaći u novom svijetu? Mnogo toga ne znaš o sebi, o svom tijelu i osjećajima, a često se pitaš koga zamoliti za pomoć, tko može odgovoriti na mnoga pitanja koja te muče. Ova je knjiga upravo zato tu da bi te posavjetovala i obavijestila o mnogočemu. U njoj ćeš naći savjete koji će ti pomoći da lakše odrasteš, da budeš zdrava, njegovana, puna energije. Ona će ti pomoći i da se u svom tijelu koje se mijenja osjećaš bolje. Samopouzdanje koje ćeš na taj način steći pomoći će ti da pokažeš sve svoje kvalitete, pa i one koje se ne vide na prvi pogled.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter