Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Presto od zmajokosti I dio

Presto od zmajokosti I dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tad Vilijems


ISBN:

978-86-7436-573-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1466

Broj strana:

371

Težina:

479 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Rat koji su prouzrokovale mračne sile magije samo što nije zahvatio mirnu zemlju Osten Ard - jer Džon Prezviterijanski,veliki kralj koji je posjekao strašnog zmaja Šurakaja , leži na samrti.A posle njegove smrti razulariće se drevno zlo, kad Olujni Kralj, neupokojeni vladar vilovnjačkih Sita , bude zatražio da ponovo vlada nad svojim izgubljenim kraljevstvom u savezu sa jednim pripadnikom ljudske kraljevske loze.Tada će, gonjeni čarolijama što izazivaju ljubomoru i mržnju, princ udariti na princa, a sama zemlja oko njih počeće da umire.

Samo mala, raštrkana grupa, Savez Svitka, prepoznaće pravu opasnost koja prijeti Osten Ardu. A Sajmon - služinče iz zamka koje ni samo ne zna da je šegrt jednog pripadnika Saveza - preuzeće na sebe zadatak da pođe u potragu za rješenjem zagonetke koja nudi jedinu nadu za spasenje, zagonetke odavno izgubljenih mačeva moći, u potragu u kojoj će i da se suočava s neprijateljima iz najgorih košmara!

  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Rat koji su prouzrokovale mračne sile magije samo što nije zahvatio mirnu zemlju Osten Ard - jer Džon Prezviterijanski,veliki kralj koji je posjekao strašnog zmaja Šurakaja , leži na samrti.A posle njegove smrti razulariće se drevno zlo, kad Olujni Kralj, neupokojeni vladar vilovnjačkih Sita , bude zatražio da ponovo vlada nad svojim izgubljenim kraljevstvom u savezu sa jednim pripadnikom ljudske kraljevske loze.Tada će, gonjeni čarolijama što izazivaju ljubomoru i mržnju, princ udariti na princa, a sama zemlja oko njih počeće da umire. Samo mala, raštrkana grupa, Savez Svitka, prepoznaće pravu opasnost koja prijeti Osten Ardu. A Sajmon - služinče iz zamka koje ni samo ne zna da je šegrt jednog pripadnika Saveza - preuzeće na sebe zadatak da pođe u potragu za rješenjem zagonetke koja nudi jedinu nadu za spasenje, zagonetke odavno izgubljenih mačeva moći, u potragu u kojoj će i da se suočava s neprijateljima iz najgorih košmara!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter