Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Srećnik

Srećnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1487-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9818

Broj strana:

359

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Roman po kojem je snimljen istoimeni film.

Kategorije:

Sadržaj:

Roman po kojem je snimljen istoimeni film.

Američki marinac Logan Tibo u Iraku nalazi u pijesku fotografiju nasmiješene mlade žene; prvi poriv mu je da je baci, ali iz neznanog razloga nosi je sa sobom. Uskoro počinje da ga prati neočekivana sreća - pobjeđuje u pokeru, preživljava okršaj za okršajem, čak i onaj najsmrtonosniji u kojem će mu poginuti dva prijatelja. Samo njegov najbolji drug Viktor smatra da ima objašnjenje za to: ta fotografija je amajlija i Tibou donosi sreću.

Po povratku u rodni Kolorado, Tibo ne uspijeva da istisne fotografiju iz misli. Uvjeren da žena sa slike nekako posjeduje ključ njegove sudbine, on polazi na dug put kako bi je pronašao, ali ne očekuje da će Bet, snažna ali i ranjiva žena koju će upoznati u Sjevernoj Karolini, biti upravo ona kojoj se čitavog života nadao. Između njega i Bet počinje da se rađa strastvena ljubav, ali njegova tajna uskoro će zapretiti da ih rastavi.

Srećnik je istovremeno nježna ljubavna priča i drama puna napetosti koja nam Nikolasa Sparksa predstavlja u najboljem izdanju - nezaboravni roman o iznenadnim putevima kojima ponekad kreće naš život i o moći sudbine da nas povede ka iskrenoj i trajnoj ljubavi.

  • Originalni naziv: The Lucky One
  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divkovi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman po kojem je snimljen istoimeni film. Američki marinac Logan Tibo u Iraku nalazi u pijesku fotografiju nasmiješene mlade žene; prvi poriv mu je da je baci, ali iz neznanog razloga nosi je sa sobom. Uskoro počinje da ga prati neočekivana sreća - pobjeđuje u pokeru, preživljava okršaj za okršajem, čak i onaj najsmrtonosniji u kojem će mu poginuti dva prijatelja. Samo njegov najbolji drug Viktor smatra da ima objašnjenje za to: ta fotografija je amajlija i Tibou donosi sreću. Po povratku u rodni Kolorado, Tibo ne uspijeva da istisne fotografiju iz misli. Uvjeren da žena sa slike nekako posjeduje ključ njegove sudbine, on polazi na dug put kako bi je pronašao, ali ne očekuje da će Bet, snažna ali i ranjiva žena koju će upoznati u Sjevernoj Karolini, biti upravo ona kojoj se čitavog života nadao. Između njega i Bet počinje da se rađa strastvena ljubav, ali njegova tajna uskoro će zapretiti da ih rastavi. Srećnik je istovremeno nježna ljubavna priča i drama puna napetosti koja nam Nikolasa Sparksa predstavlja u najboljem izdanju - nezaboravni roman o iznenadnim putevima kojima ponekad kreće naš život i o moći sudbine da nas povede ka iskrenoj i trajnoj ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Roman po kojem je snimljen istoimeni film.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter