Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Banditosi ili Ubice država

Banditosi ili Ubice država

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2191-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4557

Broj strana:

232

Težina:

352 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Od autora knjige Glasovi iz gluve sobe

Kategorije:

Sadržaj:

Od autora knjige Glasovi iz gluve sobe.

Mnogo štošta što se poslednjih decenija na ovim prostorima dešavalo, a što javnosti nije poznato – pronaći ćete baš u ovoj knjizi: kako su devedesetih godina prošlog veka političke, vojne i obaveštajne strukture u Srbiji i Crnoj Gori, sa svojim vladajućim partijama, razbijale zemlju i unosile razdor u prijateljske odnose dva bratska naroda.

Različiti oblici strahova uticali su na oblikovanje ovdašnjeg, balkanskog mentaliteta, a general Grahovac, nekadašnji vojni pilot i pronicljivi posmatrač naših prilika, nedvosmisleno utvrđuje da su rđava politika i rđava vlast najveći generator tih strahova. Koliko su različiti oblici 2crnih kutija, tabua i bauka provereni mehanizam u načinu vladanja otuđenih centara moći, autor u ovoj knjizi utvrđuje na osnovu neumoljivih činjenica i ličnog svedočenja, nastavljajući da secira razbijače Jugoslavije u poslednjih četvrt veka.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autora knjige Glasovi iz gluve sobe. Mnogo štošta što se poslednjih decenija na ovim prostorima dešavalo, a što javnosti nije poznato – pronaći ćete baš u ovoj knjizi: kako su devedesetih godina prošlog veka političke, vojne i obaveštajne strukture u Srbiji i Crnoj Gori, sa svojim vladajućim partijama, razbijale zemlju i unosile razdor u prijateljske odnose dva bratska naroda. Različiti oblici strahova uticali su na oblikovanje ovdašnjeg, balkanskog mentaliteta, a general Grahovac, nekadašnji vojni pilot i pronicljivi posmatrač naših prilika, nedvosmisleno utvrđuje da su rđava politika i rđava vlast najveći generator tih strahova. Koliko su različiti oblici 2crnih kutija, tabua i bauka provereni mehanizam u načinu vladanja otuđenih centara moći, autor u ovoj knjizi utvrđuje na osnovu neumoljivih činjenica i ličnog svedočenja, nastavljajući da secira razbijače Jugoslavije u poslednjih četvrt veka.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Od autora knjige Glasovi iz gluve sobe

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter