Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Potraga za Vermerom

Potraga za Vermerom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Belijet Blu


ISBN:

86-7436-495-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1450

Broj strana:

193

Težina:

322 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jedne tople oktobarske noći u Čikagu, u istom kraju grada isporučene su tri pošiljke. Okruglasti mjesec, nalik na mandarinu, upravo je bio izišao iznad Mičigenskog jezera. Na sva tri mjesta oglasilo se zvonce i spolja je zadjenut po koverat... Svima je stiglo isto pismo:

Dragi prijatelju…

Pošto jedna knjiga o neobjašnjivim pojavama sastavi Petru Andale i Koldera Pileja, počinju da se događaju čudne stvari: spajaju se naizgled nepovezani događaji, starica-osobenjakinja zove ih u svoje društvo, a neprocenjiva Vermerova slika nestaje.

Prije nego što će i sami to shvatiti, dvoje drugara će se naći usred međunarodnog skandala u svijetu umjetnosti, gdje niko - ni susjedi, ni roditelji, ni nastavnici - nije pošteđen sumnje. Dok se, prateći putokaz po putokaz, upliću u tajanstveni lavirint, Petra i Kolder će morati da se oslone na sopstvenu intuiciju, umjeće rješavanja problema i poznavanje Vermera. Hoće li uspjeti da odgonetnu zločin pred kojim je čak i FBI ostao vezanih ruku?

Napeta, razigrana priča koja ni u jednom trenu ne prestaje da izaziva (i da uveseljava) čitaoce.

  • Prevodilac: Dubravka Srećković-Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedne tople oktobarske noći u Čikagu, u istom kraju grada isporučene su tri pošiljke. Okruglasti mjesec, nalik na mandarinu, upravo je bio izišao iznad Mičigenskog jezera. Na sva tri mjesta oglasilo se zvonce i spolja je zadjenut po koverat... Svima je stiglo isto pismo: Dragi prijatelju… Pošto jedna knjiga o neobjašnjivim pojavama sastavi Petru Andale i Koldera Pileja, počinju da se događaju čudne stvari: spajaju se naizgled nepovezani događaji, starica-osobenjakinja zove ih u svoje društvo, a neprocenjiva Vermerova slika nestaje. Prije nego što će i sami to shvatiti, dvoje drugara će se naći usred međunarodnog skandala u svijetu umjetnosti, gdje niko - ni susjedi, ni roditelji, ni nastavnici - nije pošteđen sumnje. Dok se, prateći putokaz po putokaz, upliću u tajanstveni lavirint, Petra i Kolder će morati da se oslone na sopstvenu intuiciju, umjeće rješavanja problema i poznavanje Vermera. Hoće li uspjeti da odgonetnu zločin pred kojim je čak i FBI ostao vezanih ruku? Napeta, razigrana priča koja ni u jednom trenu ne prestaje da izaziva (i da uveseljava) čitaoce.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter