Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Postolareva žena

Postolareva žena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-14449

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9006

Broj strana:

532

Težina:

580 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Veličanstvena nezaboravna ljepota talijanskih Alpa na prijelazu u dvadeseto stoljeće okruženje je u kojemu se prvi put susreću Enza i Ciro.

Ali kad Ciro mjesnog svećenika uhvati u zagrljaju lokalne ljepotice biva potjeran iz sela i poslan u Ameriku kao postolarev šegrt. Odlazi bez objašnjenja i ostavlja Enzu. No ona, bez njegova znanja, kreće za njim.

Ne znajući jedno za drugo, Ciro i Enza, oboje još mladi i naivni, počinju u Americi stvarati novi život. Ciro uspješno svladava obučarski zanat, Enza dobiva posao u tvornici, sve dok se sudbina ne umiješa i ponovno ih spoji. Ali prekasno je. Ciro se vec dragovoljno prijavio za odlazak u rat i Enza odlučuje nastaviti život bez njega, gradeći uspješnu karijeru švelje, u opernoj kući Metropolitan, koja će joj omogučiti da dospije u glamurozne salone na Manhattanu te ulazak u život međunarodne pjevačke zvijezde, slavnoga Enrica Carusoa.

Od velebnoga zdanja Carnegie Halla preko popločanih ulica njujorške talijanske četvrti do nepreglednih ravnica sjeverne Minnesote ti tragični ljubavnici sastaju se i rastaju, sve dok im, naposljetku, snaga njihove ljubavi zauvijek ne promijeni živote.

Ta nadasve zanimljiva povijesna priča o ljubavi i obitelji, ratu i gubitku, riziku i sudbini, roman je kakav samo Adriana Trigiani može napisati, priča je to nadahnuta poviješću njezine vlastite obitelji i ljubavlju prema tradiciji, što je njezinim književnim uspješnicama donijelo međunarodno priznanje.

Roman Postolareva žena najveći je hit Adriane Trigiani i najljepša ljubavna priča koju je ikad napisala. Naša ju čitateljska publika već obožava zbog romana Lucia, Lucia, Najbolje ljeto našega života, Jesenji oblaci, Ljubav na talijanski način i Brak na talijanski način, a nema sumnje da će i Postolareva žena zarobiti srce svakoga tko ju pročita. Roman je s engleskoga prevela Dragana Grozdanić.

  • Originalni naziv: The Shoemakers wife
  • Prevodilac: Dragana Grozdanić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Veličanstvena nezaboravna ljepota talijanskih Alpa na prijelazu u dvadeseto stoljeće okruženje je u kojemu se prvi put susreću Enza i Ciro. Ali kad Ciro mjesnog svećenika uhvati u zagrljaju lokalne ljepotice biva potjeran iz sela i poslan u Ameriku kao postolarev šegrt. Odlazi bez objašnjenja i ostavlja Enzu. No ona, bez njegova znanja, kreće za njim. Ne znajući jedno za drugo, Ciro i Enza, oboje još mladi i naivni, počinju u Americi stvarati novi život. Ciro uspješno svladava obučarski zanat, Enza dobiva posao u tvornici, sve dok se sudbina ne umiješa i ponovno ih spoji. Ali prekasno je. Ciro se vec dragovoljno prijavio za odlazak u rat i Enza odlučuje nastaviti život bez njega, gradeći uspješnu karijeru švelje, u opernoj kući Metropolitan, koja će joj omogučiti da dospije u glamurozne salone na Manhattanu te ulazak u život međunarodne pjevačke zvijezde, slavnoga Enrica Carusoa. Od velebnoga zdanja Carnegie Halla preko popločanih ulica njujorške talijanske četvrti do nepreglednih ravnica sjeverne Minnesote ti tragični ljubavnici sastaju se i rastaju, sve dok im, naposljetku, snaga njihove ljubavi zauvijek ne promijeni živote. Ta nadasve zanimljiva povijesna priča o ljubavi i obitelji, ratu i gubitku, riziku i sudbini, roman je kakav samo Adriana Trigiani može napisati, priča je to nadahnuta poviješću njezine vlastite obitelji i ljubavlju prema tradiciji, što je njezinim književnim uspješnicama donijelo međunarodno priznanje. Roman Postolareva žena najveći je hit Adriane Trigiani i najljepša ljubavna priča koju je ikad napisala. Naša ju čitateljska publika već obožava zbog romana Lucia, Lucia, Najbolje ljeto našega života, Jesenji oblaci, Ljubav na talijanski način i Brak na talijanski način, a nema sumnje da će i Postolareva žena zarobiti srce svakoga tko ju pročita. Roman je s engleskoga prevela Dragana Grozdanić.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter