Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Moć je u vama

Moć je u vama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Louise L. Hay


ISBN:

978-86-7950-116-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M4315

Broj strana:

226

Težina:

346 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav prema samom sebi je najznačajniji poklon koji možemo da damo sebi, jer kada volimo ono što smo, nećemo sebe povrediti i nećemo povrediti druge. Sa unutrašnjim mirom neće biti ratova, bandi, terorista i beskućnika. Neće biti nezdravosti, side, raka, siromaštva i gladi. Prema tome, recept za mir u svetu je sledeći: postići mir u sebi. Mir, razumevanje, saosećanje, oproštaj i, pre svega, ljubav. Mi u sebi imamo moć da dovedemo do ovih promena.


Ljubav je nešto što možemo da izaberemo, kao što izaberemo da se naljutimo ili da mrzimo ili da se rastužimo. Mi možemo da izaberemo ljubav. To je uvek naš izbor. Hajde da upravo sada, u ovom trenutku, izaberemo da volimo. To je najsnažnija postojeća isceliteljska moć. Informacija u ovoj knjizi, koja je u prošlih pet godina bila deo mojih predavanja, još je jedna usputna stanica na našem putu ka samootkrivanju – prilika da saznate malo više o sebi i da shvatite potencijal koji ste dobili rođenjem. Imate priliku da sebe više zavolite da biste postali deo neverovatnog sveta ljubavi. Ljubav počinje u našim srcima i počinje sa nama. Dopustite da vaša ljubav doprinese isceljenju naše planete.

  • Originalni naziv: The power is within you...
  • Prevodilac: Vesna Petrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav prema samom sebi je najznačajniji poklon koji možemo da damo sebi, jer kada volimo ono što smo, nećemo sebe povrediti i nećemo povrediti druge. Sa unutrašnjim mirom neće biti ratova, bandi, terorista i beskućnika. Neće biti nezdravosti, side, raka, siromaštva i gladi. Prema tome, recept za mir u svetu je sledeći: postići mir u sebi. Mir, razumevanje, saosećanje, oproštaj i, pre svega, ljubav. Mi u sebi imamo moć da dovedemo do ovih promena. Ljubav je nešto što možemo da izaberemo, kao što izaberemo da se naljutimo ili da mrzimo ili da se rastužimo. Mi možemo da izaberemo ljubav. To je uvek naš izbor. Hajde da upravo sada, u ovom trenutku, izaberemo da volimo. To je najsnažnija postojeća isceliteljska moć. Informacija u ovoj knjizi, koja je u prošlih pet godina bila deo mojih predavanja, još je jedna usputna stanica na našem putu ka samootkrivanju – prilika da saznate malo više o sebi i da shvatite potencijal koji ste dobili rođenjem. Imate priliku da sebe više zavolite da biste postali deo neverovatnog sveta ljubavi. Ljubav počinje u našim srcima i počinje sa nama. Dopustite da vaša ljubav doprinese isceljenju naše planete.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter