Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Poljubac senke - Vampirska akademija 3

Poljubac senke - Vampirska akademija 3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Richelle Mead


ISBN:

978-86-521-0704-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6617

Broj strana:

382

Težina:

368 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

New York Timesov bestseler serijal.

Treća knjiga iz serijala Vampirska akademija.

Šta ako Rouz zauvijek izgubi najbolju drugaricu slijedeći svoje srce?

Rouz Hatavej zna da je zabranjeno voljeti drugog čuvara. Njena najbolja drugarica Lisa - posljednja princeza Dragomir - mora uvijek biti na prvom mjestu. Nažalost, kad je riječ o divnom Dmitriju Belikovu, neka pravila moraju biti prekršena...

Ali otkako je ubila dvoje strigoja, Rouz se ne osjeća najbolje. Nešto mračno počelo je da raste u njenom umu, a avetinjske sjenke upozoravaju je na strahovito zlo koje se bliži gvozdenim kapijama akademije. A budući da se sudi Lisinom i Rouzinom zakletom neprijatelju Viktoru Daškovu napetost u morojskom svijetu veća je nego ikad.

Laganje Lise zbog Dmitrija je jedno, ali odjednom se na kocki nalazi mnogo više od prijateljstva. Besmrtni nemrtvi vrebaju i žele osvetu zbog onih koje je Rouz ubila. U borbi koja oduzima dah, ravnoj njenim najgorim košmarima, Rouz će morati da izabere između života, ljubavi i dvije osobe koje joj najviše znače... Ali da li njen izbor znači da samo jedna može preživjeti?

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

New York Timesov bestseler serijal. Treća knjiga iz serijala Vampirska akademija. Šta ako Rouz zauvijek izgubi najbolju drugaricu slijedeći svoje srce? Rouz Hatavej zna da je zabranjeno voljeti drugog čuvara. Njena najbolja drugarica Lisa - posljednja princeza Dragomir - mora uvijek biti na prvom mjestu. Nažalost, kad je riječ o divnom Dmitriju Belikovu, neka pravila moraju biti prekršena... Ali otkako je ubila dvoje strigoja, Rouz se ne osjeća najbolje. Nešto mračno počelo je da raste u njenom umu, a avetinjske sjenke upozoravaju je na strahovito zlo koje se bliži gvozdenim kapijama akademije. A budući da se sudi Lisinom i Rouzinom zakletom neprijatelju Viktoru Daškovu napetost u morojskom svijetu veća je nego ikad. Laganje Lise zbog Dmitrija je jedno, ali odjednom se na kocki nalazi mnogo više od prijateljstva. Besmrtni nemrtvi vrebaju i žele osvetu zbog onih koje je Rouz ubila. U borbi koja oduzima dah, ravnoj njenim najgorim košmarima, Rouz će morati da izabere između života, ljubavi i dvije osobe koje joj najviše znače... Ali da li njen izbor znači da samo jedna može preživjeti?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter