Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Pedeset nijansi - Komplet

Pedeset nijansi - Komplet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: E L James


ISBN:

978-86-521-1247-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1081

Broj strana:

1666

Težina:

1490 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

63,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ekskluzivna kolekcija romana koji su zaveli cijeli svet. Romantičan i neobuzdan serijal romana koji će vas opsjedati, posjedovati i zauvijek se vezati za vas.

Pedeset nijansi - Siva

Nakon što je studentkinja književnosti Anastazija Stil intervjuisala Kristijana Greja - sivookog, prelijpog, moćnog poslovnog muškarca - osjeća se izuzetno uznemireno. Ubijeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na taj događaj - sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu. Neiskusna i naivna Ana je šokirana činjenicom da ga želi. Kada je on upozori da je za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga želi još više. Ana ne zna da Greja muče mračne želje i opsesivna potreba za kontrolom. Kada se upuste u strastvenu ljubavnu aferu, Ana će otkriti koje su njene stvarne želje ali i strašne tajne koje Grej skriva od drugih.
Proverite zbog čega je cijeli svijet izgubio glavu za jednim erotskim romanom. Ispitajte mračnu, neistraženu stranu seksualnosti.

Pedeset nijansi - Mračnije

Nastavak planetarnog bestselera Pedeset nijansi - Siva. Romantičan i neobuzdan, ovo je serijal koji će vas opsjedati, posedovati i zauvijek se vezati za vas. Zastrašena nesvakidašnjim sklonostima i mračnim tajnama, prelijepog ali rastrzanog mladog poslovnog muškarca Kristijana Greja, Anastazija Stil prekida njihovu vezu i otpočinje poslovnu karijeru u jednoj izdavačkoj kući iz Sijetla. Ipak, želja za Kristijanom je ne napušta, naprotiv, ona opsijeda svaku njenu misao. Kada joj Grej ponudi novi ugovor, Ana ne uspijeva da mu odoli. Ubrzo saznaje više o mučnoj prošlosti svog mračnog, opsjednutog, zahtjevnog ljubavnika i shvata bol koji se krije u duši gospodina Pedeset Nijansi. Dok se Grej rve sa svojim demonima, Ana mora da se suoči sa bijesom i zavišću žena koje su u Kristijanovom životu bile prije nje. A onda mora donijeti i najvažniju odluku u svom životu. Priča zbog koje je cijrli svijet poludio se nastavlja. Otkrijte zašto je strast snažnija od razuma.

Pedeset nijansi - Oslobođeni

Onoga dana kada je Anastazija Stil upoznala Kristijana Greja buknula je ljubavna varnica koja im je zauvek promijenila život. Kristijanova jedinstvena seksualna interesovanja prvo su zaprepastila Anu, potom je zainteresovala i na kraju potpuno odbila. Kristijan je spreman na svaku žrtvu samo da je zadrži. Zajedno bi mogli imati sve - ljubav, strast, bogatstvo i bezbroj mogućnosti za zajedničku budućnost. Ali Ana zna da je teško voleti gospodina Pedeset nijansi i moraće da se prilagodi njegovom životnom stilu a da time ne izgubi identitet. I baš kada se čini da zajedno mogu da prebrode sve, nesreća, zloba i sudbina se udružuju i oživljavaju Anine najdublje strahove. Uzbudljivo finale priče koje je ceo svet s nestrpljenjem iščekivao. Saznajte kolika je snaga ljubavi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200x100
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ekskluzivna kolekcija romana koji su zaveli cijeli svet. Romantičan i neobuzdan serijal romana koji će vas opsjedati, posjedovati i zauvijek se vezati za vas. Pedeset nijansi - Siva Nakon što je studentkinja književnosti Anastazija Stil intervjuisala Kristijana Greja - sivookog, prelijpog, moćnog poslovnog muškarca - osjeća se izuzetno uznemireno. Ubijeđena da je njihov sastanak loše prošao, pokušava da više ne misli na taj događaj - sve dok se Grej ne pojavi u prodavnici u kojoj ona radi i pozove je da izađu. Neiskusna i naivna Ana je šokirana činjenicom da ga želi. Kada je on upozori da je za nju bolje da među njima ne bude ničega, Ana ga želi još više. Ana ne zna da Greja muče mračne želje i opsesivna potreba za kontrolom. Kada se upuste u strastvenu ljubavnu aferu, Ana će otkriti koje su njene stvarne želje ali i strašne tajne koje Grej skriva od drugih. Proverite zbog čega je cijeli svijet izgubio glavu za jednim erotskim romanom. Ispitajte mračnu, neistraženu stranu seksualnosti. Pedeset nijansi - Mračnije Nastavak planetarnog bestselera Pedeset nijansi - Siva. Romantičan i neobuzdan, ovo je serijal koji će vas opsjedati, posedovati i zauvijek se vezati za vas. Zastrašena nesvakidašnjim sklonostima i mračnim tajnama, prelijepog ali rastrzanog mladog poslovnog muškarca Kristijana Greja, Anastazija Stil prekida njihovu vezu i otpočinje poslovnu karijeru u jednoj izdavačkoj kući iz Sijetla. Ipak, želja za Kristijanom je ne napušta, naprotiv, ona opsijeda svaku njenu misao. Kada joj Grej ponudi novi ugovor, Ana ne uspijeva da mu odoli. Ubrzo saznaje više o mučnoj prošlosti svog mračnog, opsjednutog, zahtjevnog ljubavnika i shvata bol koji se krije u duši gospodina Pedeset Nijansi. Dok se Grej rve sa svojim demonima, Ana mora da se suoči sa bijesom i zavišću žena koje su u Kristijanovom životu bile prije nje. A onda mora donijeti i najvažniju odluku u svom životu. Priča zbog koje je cijrli svijet poludio se nastavlja. Otkrijte zašto je strast snažnija od razuma. Pedeset nijansi - Oslobođeni Onoga dana kada je Anastazija Stil upoznala Kristijana Greja buknula je ljubavna varnica koja im je zauvek promijenila život. Kristijanova jedinstvena seksualna interesovanja prvo su zaprepastila Anu, potom je zainteresovala i na kraju potpuno odbila. Kristijan je spreman na svaku žrtvu samo da je zadrži. Zajedno bi mogli imati sve - ljubav, strast, bogatstvo i bezbroj mogućnosti za zajedničku budućnost. Ali Ana zna da je teško voleti gospodina Pedeset nijansi i moraće da se prilagodi njegovom životnom stilu a da time ne izgubi identitet. I baš kada se čini da zajedno mogu da prebrode sve, nesreća, zloba i sudbina se udružuju i oživljavaju Anine najdublje strahove. Uzbudljivo finale priče koje je ceo svet s nestrpljenjem iščekivao. Saznajte kolika je snaga ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter