Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.973

Facebook slicica

Katalog

Pazi kojeg vuka hraniš

Pazi kojeg vuka hraniš

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-27-257-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3676

Broj strana:

141

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Pazi kojeg Vuka hraniš druga je knjiga ovog iznimno popularnog autora napisana sada već prepoznatljivim stilom koji odiše lakoćom čitanja. Oduševljenje onih koji su je već imali priliku pročitati, kao i veliki broj pozitivnih kritika, komentara i reakcija šire medijske javnosti najbolja su preporuka da i ova knjiga postaje kultni balkanski bestseler.

Knjiga je napisana jednostavnim jezikom, prepuna je pozitivnih i korisnih savjeta koji proizvode specifičan oblik instant motivacije, koji će Vas navesti da je pročitate u jednom dahu, ali i da joj se uvijek iznova sa zadovoljstvom vraćate, pronalazeći uvijek i iznova na njenim stranicama iz različitih uglova, odgovore na najvažnije od svih pitanja.

Brilijantne i neobične priče koje se lako pamte i prepričavaju, sjajan početak koji će Vas zainteresovati i efektan kraj koji će Vas natjerati na razmišljanje dugo nakon što završite sa čitanjem samo su neki od razloga zašto ovu knjigu jednostavno nije moguće ispustiti iz ruku i zašto ćete poželjeti da je poklonite i drugima iskreno i od srca.

Sreća je rijetka stvar koja se umnožava kada se dijeli.

Ovo je knjiga o sreći.

Kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima.

Ovo je knjiga čije Vas samo čitanje može učiniti sretnim.

Pokušajte!

Ne propustite i Vi obezbijediti svoj primjerak!

Poklonite i onima koje volite ovu knjigu i poželite im na taj način ono naljepše i najpotrebnije – poželite im baš kao i sebi SREĆU!!!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x170
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Pazi kojeg Vuka hraniš druga je knjiga ovog iznimno popularnog autora napisana sada već prepoznatljivim stilom koji odiše lakoćom čitanja. Oduševljenje onih koji su je već imali priliku pročitati, kao i veliki broj pozitivnih kritika, komentara i reakcija šire medijske javnosti najbolja su preporuka da i ova knjiga postaje kultni balkanski bestseler. Knjiga je napisana jednostavnim jezikom, prepuna je pozitivnih i korisnih savjeta koji proizvode specifičan oblik instant motivacije, koji će Vas navesti da je pročitate u jednom dahu, ali i da joj se uvijek iznova sa zadovoljstvom vraćate, pronalazeći uvijek i iznova na njenim stranicama iz različitih uglova, odgovore na najvažnije od svih pitanja. Brilijantne i neobične priče koje se lako pamte i prepričavaju, sjajan početak koji će Vas zainteresovati i efektan kraj koji će Vas natjerati na razmišljanje dugo nakon što završite sa čitanjem samo su neki od razloga zašto ovu knjigu jednostavno nije moguće ispustiti iz ruku i zašto ćete poželjeti da je poklonite i drugima iskreno i od srca. Sreća je rijetka stvar koja se umnožava kada se dijeli. Ovo je knjiga o sreći. Kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima. Ovo je knjiga čije Vas samo čitanje može učiniti sretnim. Pokušajte! Ne propustite i Vi obezbijediti svoj primjerak! Poklonite i onima koje volite ovu knjigu i poželite im na taj način ono naljepše i najpotrebnije – poželite im baš kao i sebi SREĆU!!!

Dodatne informacije

Izdavač Dobra knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter