Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Pametno određivanje cijena

Pametno određivanje cijena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-124-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9953

Broj strana:

220

Težina:

575 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

43,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

SAZNAJTE KAKO GOOGLE, PRICELINE I VODEĆE SVJETSKE KOMPANIJE KORISTE INOVACIJE U ODREĐIVANJU CIJENA DA BI OSTVARILE PROFITABILNOST

INOVATIVNE STRATEGIJE ODREĐIVANJA CIJENA KOJE POBOLJŠAVA JU PROFITABILNOST, PRIVLAČE NOVE POTROŠAČE I TRANSFORMIRAJU CIJELE INDUSTRIJE

U Pametnom određivanju cijena, profesori poslovne škole Wharton i priznati stručnjaci za područje određivanja cijena, J. Raju i Z. J. Zhang koriste primjere iz područja vrhunskih i niskih tehnologija, potrošačkih i industrijskih tržišta, tržišta SAD-a i inozemnih tržišta kako bi ispričali priče o inovativnim trategijama određivanja cijena koje mogu pomoći tvrtkama da stvore i ostvare kako novu vrijednost tako i nove potrošače.

Pametno određivanje cijena upoznaje rukovoditelje marketinških i proizvodnih odjela, povezujući sa korporativnim strategijama, sa mnogim inovativnim pristupima određivanja cijena, kao i sa istraživanjima i načelima korištenim u stvaranju tih pristupa. Ispunjena sa ilustrativnim primjerima iz poslovnog svijeta, čitatelji će otkriti u kojim restoranima klijenti sami određuju cijene... naučiti kako su Google i ostale tvrtke iz industrije vrhunskih tehnologija koristili određivanje cijena da preoblikuju cijelu industriju… i razumjeti kako direktori u Kini uspješno započinju i vode ratove cijenama kako bi pokorili nova tržišta.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

SAZNAJTE KAKO GOOGLE, PRICELINE I VODEĆE SVJETSKE KOMPANIJE KORISTE INOVACIJE U ODREĐIVANJU CIJENA DA BI OSTVARILE PROFITABILNOST INOVATIVNE STRATEGIJE ODREĐIVANJA CIJENA KOJE POBOLJŠAVA JU PROFITABILNOST, PRIVLAČE NOVE POTROŠAČE I TRANSFORMIRAJU CIJELE INDUSTRIJE U Pametnom određivanju cijena, profesori poslovne škole Wharton i priznati stručnjaci za područje određivanja cijena, J. Raju i Z. J. Zhang koriste primjere iz područja vrhunskih i niskih tehnologija, potrošačkih i industrijskih tržišta, tržišta SAD-a i inozemnih tržišta kako bi ispričali priče o inovativnim trategijama određivanja cijena koje mogu pomoći tvrtkama da stvore i ostvare kako novu vrijednost tako i nove potrošače. Pametno određivanje cijena upoznaje rukovoditelje marketinških i proizvodnih odjela, povezujući sa korporativnim strategijama, sa mnogim inovativnim pristupima određivanja cijena, kao i sa istraživanjima i načelima korištenim u stvaranju tih pristupa. Ispunjena sa ilustrativnim primjerima iz poslovnog svijeta, čitatelji će otkriti u kojim restoranima klijenti sami određuju cijene... naučiti kako su Google i ostale tvrtke iz industrije vrhunskih tehnologija koristili određivanje cijena da preoblikuju cijelu industriju… i razumjeti kako direktori u Kini uspješno započinju i vode ratove cijenama kako bi pokorili nova tržišta.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter