Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Palomino

Palomino

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0446-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K4570

Broj strana:

323

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svaki put kad se vrati u stan, Samanthinim mislima protutnje Johnove riječi - Ne mogu više živjeti s tobom - moram otići.

Imao je drugu ženu, a ta druga u rukama je imala adut pred kojim je Samantha morala kapitulirati: dijete. Čovjek s kojim je dijelila život, ljubav i radost lagao joj je. Kad su joj u agenciji predložili da provede četiri mjeseca kod prijateljice na njezinom ranču pomislila je da su svi poludjeli. Jesu li očekivali da će je odmor promijeniti? Znala je za sebe da je pravi palomino - divlja i neukrotiva, potpuno neovisna i slobodna. Uistinu je takva i bila, sve do trenutka kad je upoznala čovjeka koji može ukrotiti svakog odmetnutog konja i uvesti je u svijet beskonačne i neuništive ljubavi.

... Palomino je još jedna uspješnica iz pera slavne Danielle Steel, jedne od najpopularnijih i najčitanijih spisateljica na svijetu. Njezine dirljive priče obožavaju milijuni čitateljica, a Palomino je jedan od onih romana koji joj je priskrbio najviše obožavateljica. Sjajno ispričana priča o ljubavi i žrtvi zacijelo će oduševiti sve one koji su čitali i druge njezine romane prevedene na hrvatski: Sestre, Tajnovita neznanka, Uspomene, Ladanjska kuća, Dragulji, Krila i Zalazak sunca u St. Tropezu. Roman je s engelskoga prevela Nataša Mažar.

  • Originalni naziv: Palomino
  • Prevodilac: Nataša Mažar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Svaki put kad se vrati u stan, Samanthinim mislima protutnje Johnove riječi - Ne mogu više živjeti s tobom - moram otići. Imao je drugu ženu, a ta druga u rukama je imala adut pred kojim je Samantha morala kapitulirati: dijete. Čovjek s kojim je dijelila život, ljubav i radost lagao joj je. Kad su joj u agenciji predložili da provede četiri mjeseca kod prijateljice na njezinom ranču pomislila je da su svi poludjeli. Jesu li očekivali da će je odmor promijeniti? Znala je za sebe da je pravi palomino - divlja i neukrotiva, potpuno neovisna i slobodna. Uistinu je takva i bila, sve do trenutka kad je upoznala čovjeka koji može ukrotiti svakog odmetnutog konja i uvesti je u svijet beskonačne i neuništive ljubavi. ... Palomino je još jedna uspješnica iz pera slavne Danielle Steel, jedne od najpopularnijih i najčitanijih spisateljica na svijetu. Njezine dirljive priče obožavaju milijuni čitateljica, a Palomino je jedan od onih romana koji joj je priskrbio najviše obožavateljica. Sjajno ispričana priča o ljubavi i žrtvi zacijelo će oduševiti sve one koji su čitali i druge njezine romane prevedene na hrvatski: Sestre, Tajnovita neznanka, Uspomene, Ladanjska kuća, Dragulji, Krila i Zalazak sunca u St. Tropezu. Roman je s engelskoga prevela Nataša Mažar.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter