Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Paklene maturske večeri

Paklene maturske večeri

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-2072-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7353

Broj strana:

202

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pet najpoznatijih autorki savremene fantastike uzele su pero u ruke da opišu najvažniji događaj u životu svakog srednjoškolca... u najzastrašujućijim mogućim situacijama! Uživajte u maestralnim pričama najboljih majstora ovog žanra.

Maturalne večeri katkad doista znaju biti užas. Raspadne vam se frizura, podere vam se haljina, plesni vas partner gazi po cipelama, željeni se partner mazi s nekom drugom... Ta tako iščekivana večer lako se pretvori u pravu noćnu moru.

Što tek biva kad se noćne more doslovce pojave na maturalnoj? Kada baš ondje vampir potraži sljedeću žrtvu? Kad se baš tamo sukobe biblijski demoni? Ili kad je maturantica i sama demon? Pa, takve maturalne večeri prava su strava i užas. Iz Pakla.

Neke od njih vjerojatno vrlo dobro poznajete, dok za druge čujete prvi put. Bez brige: pet dama predstavljenih u ovoj knjizi u samom je vrhu američkog žanra književne strave. Njihovih pet pogleda na maturalne grozote bit će vam dovoljno da prestanete mariti za maturalne muke iz stvarnog života... i provedete nekoliko slasno jezovitih večeri uz njihove manje sretne maturante i maturantice.

  • Originalni naziv: Prom Nights from Hell...
  • Prevodilac: Bojana Žeželj, Ankica Končarević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pet najpoznatijih autorki savremene fantastike uzele su pero u ruke da opišu najvažniji događaj u životu svakog srednjoškolca... u najzastrašujućijim mogućim situacijama! Uživajte u maestralnim pričama najboljih majstora ovog žanra. Maturalne večeri katkad doista znaju biti užas. Raspadne vam se frizura, podere vam se haljina, plesni vas partner gazi po cipelama, željeni se partner mazi s nekom drugom... Ta tako iščekivana večer lako se pretvori u pravu noćnu moru. Što tek biva kad se noćne more doslovce pojave na maturalnoj? Kada baš ondje vampir potraži sljedeću žrtvu? Kad se baš tamo sukobe biblijski demoni? Ili kad je maturantica i sama demon? Pa, takve maturalne večeri prava su strava i užas. Iz Pakla. Neke od njih vjerojatno vrlo dobro poznajete, dok za druge čujete prvi put. Bez brige: pet dama predstavljenih u ovoj knjizi u samom je vrhu američkog žanra književne strave. Njihovih pet pogleda na maturalne grozote bit će vam dovoljno da prestanete mariti za maturalne muke iz stvarnog života... i provedete nekoliko slasno jezovitih večeri uz njihove manje sretne maturante i maturantice.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter