Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Overtonski prozor

Overtonski prozor

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Glenn Beck


ISBN:

978-953-140-981-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6978

Broj strana:

355

Težina:

457 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Glenn Beck napisao je triler prožet zastrašujućim podacima koji se provlače kroz čitavu američku povijest, a koji se odnose na trenutačno stanje. Zahvaljujući neočekivanim obratima i razotkrivanju najnevjerojatnijih činjenica, roman nudi solidnu zabavu.

Noah Gardner mladi je voditelj u tvrtki za odnose s javnošću kojemu politička teorija nije ni na kraj pameti. Bistar je i neoženjen, mlad i zgodan, a od problema vanjskoga svijeta odvaja ga bogatstvo i moć njegova oca. Noaha daleko više brine budućnost njegova društvenog života, nego budućnost domovine. Sve se to, međutim, u trenutku mijenja kada Noah upozna Molly Ross, ženu duboko zabrinutu spoznajom da će Amerika kakvu poznajemo uskoro iščeznuti.

Ona i skupina domoljuba zavjetovali su se da će sačuvati sjećanje na prošlost i boriti se za budućnost. Noah je isprva uvjeren kako je riječ o zabludjelim pobornicima teorije urote i nema se namjeru priključiti njihovoj borbi. Ali neviđen napad na Ameriku potresa zemlju do srži i pokreće zastrašujući plan osmišljavan desetljećima, a kojemu je cilj preobraziti Ameriku i demonizirati sve koji mu se nađu na putu. Usred kaosa, mnogi ne uviđaju razliku između teorije urote i urote koja počiva na činjenicama - ili što je najvažnije: na čiju stranu bi trebali stati. Za Noaha je, međutim, izbor jasan: on raskrinkava i plan i urotu koja se iza njega krije, jer samo tako može spasiti ženu koju voli i sačuvati pravo na osobnu slobodu koju se nekoć podrazumijevala.

  • Prevodilac: Ivana Šojat Kuči
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Glenn Beck napisao je triler prožet zastrašujućim podacima koji se provlače kroz čitavu američku povijest, a koji se odnose na trenutačno stanje. Zahvaljujući neočekivanim obratima i razotkrivanju najnevjerojatnijih činjenica, roman nudi solidnu zabavu. Noah Gardner mladi je voditelj u tvrtki za odnose s javnošću kojemu politička teorija nije ni na kraj pameti. Bistar je i neoženjen, mlad i zgodan, a od problema vanjskoga svijeta odvaja ga bogatstvo i moć njegova oca. Noaha daleko više brine budućnost njegova društvenog života, nego budućnost domovine. Sve se to, međutim, u trenutku mijenja kada Noah upozna Molly Ross, ženu duboko zabrinutu spoznajom da će Amerika kakvu poznajemo uskoro iščeznuti. Ona i skupina domoljuba zavjetovali su se da će sačuvati sjećanje na prošlost i boriti se za budućnost. Noah je isprva uvjeren kako je riječ o zabludjelim pobornicima teorije urote i nema se namjeru priključiti njihovoj borbi. Ali neviđen napad na Ameriku potresa zemlju do srži i pokreće zastrašujući plan osmišljavan desetljećima, a kojemu je cilj preobraziti Ameriku i demonizirati sve koji mu se nađu na putu. Usred kaosa, mnogi ne uviđaju razliku između teorije urote i urote koja počiva na činjenicama - ili što je najvažnije: na čiju stranu bi trebali stati. Za Noaha je, međutim, izbor jasan: on raskrinkava i plan i urotu koja se iza njega krije, jer samo tako može spasiti ženu koju voli i sačuvati pravo na osobnu slobodu koju se nekoć podrazumijevala.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter