Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Otkrivanje životnih zakona

Otkrivanje životnih zakona

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-196-200-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1577

Broj strana:

304

Težina:

803 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Otkrivanje životnih zakona još je jedna knjiga mudrosti slavnoga američkog poslovnog čovjeka i filantropa Johna Marksa Templetona. Nakon velikog uspjeha njegove Knjige životnih zakona, Templeton u ovoj, novoj, donosi još 200 vječnih duhovnih načela raspoređenih u 40 tjedana i izabranih s popisa od nekoliko stotina. Potječu iz raznih izvora - od Biblije preko pripovjedača poput Ezopa i znanstvenika poput Issaca Newtona do umjetnika i povjesničara.
Kako sam autor u uvodu kaže, ovdje opisani zakoni su kao oruđa. Kada ih ustrajno primjenjujete, imaju moć promijeniti vaš život u korisnije i radosnije iskustvo. Čak i ako vaš život već dobro funkcionira, možda će biti bolji ako u njega ugradite mudrost s ovih stranica.
O knjizi Otkrivanje životnih zakona rekli su:
Više nego ijedan drugi poslovni čovjek kojeg poznajem, John Templeton shvaća da pravo mjerilo Uspjehkrozpozitivanmentalnistav.htmla u životu nije novac nego moralni integritet i karakter.
Billy Graham
Ma koliko bili dojmljivi, njegova vještina s novcem i financijska postignuća nisu razlog zbog kojeg mu se divim. Najviše me se dojmila njegova predanost duhovnom.
Norman Vincent Peale
Pozdravljam objavljivanje ovog remek-djela. Kako će mu svijet biti zahvalan što je otvoreno i iskreno podijelio s nama svoje tajne, pune integriteta i ljekovite moći.
Robert Schuller
Izvanredno, vrlo mudra knjiga... U doba brzih i neprestanih promjena bilo bi nam pametno da zastanemo i razmislimo o nepromjenjivim zakonima prema kojima se mjeri naša humanost.
J. Petar Grace

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkrivanje životnih zakona još je jedna knjiga mudrosti slavnoga američkog poslovnog čovjeka i filantropa Johna Marksa Templetona. Nakon velikog uspjeha njegove Knjige životnih zakona, Templeton u ovoj, novoj, donosi još 200 vječnih duhovnih načela raspoređenih u 40 tjedana i izabranih s popisa od nekoliko stotina. Potječu iz raznih izvora - od Biblije preko pripovjedača poput Ezopa i znanstvenika poput Issaca Newtona do umjetnika i povjesničara. Kako sam autor u uvodu kaže, ovdje opisani zakoni su kao oruđa. Kada ih ustrajno primjenjujete, imaju moć promijeniti vaš život u korisnije i radosnije iskustvo. Čak i ako vaš život već dobro funkcionira, možda će biti bolji ako u njega ugradite mudrost s ovih stranica. O knjizi Otkrivanje životnih zakona rekli su: Više nego ijedan drugi poslovni čovjek kojeg poznajem, John Templeton shvaća da pravo mjerilo Uspjehkrozpozitivanmentalnistav.htmla u životu nije novac nego moralni integritet i karakter. Billy Graham Ma koliko bili dojmljivi, njegova vještina s novcem i financijska postignuća nisu razlog zbog kojeg mu se divim. Najviše me se dojmila njegova predanost duhovnom. Norman Vincent Peale Pozdravljam objavljivanje ovog remek-djela. Kako će mu svijet biti zahvalan što je otvoreno i iskreno podijelio s nama svoje tajne, pune integriteta i ljekovite moći. Robert Schuller Izvanredno, vrlo mudra knjiga... U doba brzih i neprestanih promjena bilo bi nam pametno da zastanemo i razmislimo o nepromjenjivim zakonima prema kojima se mjeri naša humanost. J. Petar Grace

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter