Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Osnove histologije

Osnove histologije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-31564-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B1024

Broj strana:

510

Težina:

620 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

103,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Priznat kao vodeći svjetski udžbenik medicinske histologije, Osnove histologije: udžbenik i atlas nudi najcjelovitiji prikaz odnosa između strukture i funkcije tkiva i fizioloških zbivanja u ljudskom tijelu. Potpuno osuvremenjena i opremljena slikama u boji koje odražavaju realnost, ova knjiga nastavlja utirati put tradiciji najboljega teksta te vrste.

- Cjelovito obnovljeno izdanje donosi nove spoznaje i tumačenja unutar znanstvenog područja, uključujući molekularnu biologiju, međustaničnu komunikaciju, ljudski genom te građu i funkciju specifičnih organskih sustava.
- Impresivna zbirka snimki mikroskopskih preparata i ilustracija koja sažima morfološke i funkcionalne značajke stanica, tkiva i organa
- Sažet prikaz strukture i funkcije stanica, četiriju osnovnih vrsta tkiva te svih organa i organskih sustava.
- Više od 600 najkvalitetnijih snimki mikroskopskih preparata, elektronsko-mikroskopskih snimki i ilustracija, od kojih je 500 u boji.
- Naglašena važnost stanične biologije kao temeljnog pristupa razumijevanju građe i funkcije tkiva i organa.
- Jasna i cjelovita objašnjenja mikroskopskih preparata.
- Snimke mikroskopskih preparata u boji izrađene iz novih uzoraka tkiva koje sadržavaju specifične oznake što jasno upućuju na bitne pojedinosti te povećavaju didaktičku vrijednost knjige.
- Medicinski primjeri koji upućuju na povezanost histologije s patobiologijom, dijagnostikom i kliničkim oblicima bolesti.
- Ključni su pojmovi posebno označeni u svakom poglavlju.

  • Originalni naziv: Osnove histologije udžbenik...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 215x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Priznat kao vodeći svjetski udžbenik medicinske histologije, Osnove histologije: udžbenik i atlas nudi najcjelovitiji prikaz odnosa između strukture i funkcije tkiva i fizioloških zbivanja u ljudskom tijelu. Potpuno osuvremenjena i opremljena slikama u boji koje odražavaju realnost, ova knjiga nastavlja utirati put tradiciji najboljega teksta te vrste. - Cjelovito obnovljeno izdanje donosi nove spoznaje i tumačenja unutar znanstvenog područja, uključujući molekularnu biologiju, međustaničnu komunikaciju, ljudski genom te građu i funkciju specifičnih organskih sustava. - Impresivna zbirka snimki mikroskopskih preparata i ilustracija koja sažima morfološke i funkcionalne značajke stanica, tkiva i organa - Sažet prikaz strukture i funkcije stanica, četiriju osnovnih vrsta tkiva te svih organa i organskih sustava. - Više od 600 najkvalitetnijih snimki mikroskopskih preparata, elektronsko-mikroskopskih snimki i ilustracija, od kojih je 500 u boji. - Naglašena važnost stanične biologije kao temeljnog pristupa razumijevanju građe i funkcije tkiva i organa. - Jasna i cjelovita objašnjenja mikroskopskih preparata. - Snimke mikroskopskih preparata u boji izrađene iz novih uzoraka tkiva koje sadržavaju specifične oznake što jasno upućuju na bitne pojedinosti te povećavaju didaktičku vrijednost knjige. - Medicinski primjeri koji upućuju na povezanost histologije s patobiologijom, dijagnostikom i kliničkim oblicima bolesti. - Ključni su pojmovi posebno označeni u svakom poglavlju.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter