Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Obavještajac

Obavještajac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0261-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1570

Broj strana:

380

Težina:

454 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

London, 1593. godine: Tri tjedna prije umorstva Christophera Marlowea, dramskog pisca i špijuna u tajnoj službi kraljice Elizabete I. - zločina koji je do današnjega dana ostao nerazjašnjen. Marlowe kreće na novi obavještajni zadatak i pritom se nada da će pronaći nestalu muzu... I ne sluti da će se približiti tajni koja će mu zapečatiti sudbinu... New York City, vrijeme sadašnje: Kate Morgan, stručnjakinja za razdoblje renesanse koja se odlučila za karijeru privatne istražiteljice, istražuje šokantan pokušaj pljačke i umorstvo u koje je umiješan tajanstveni, stari rukopis nedavno iskopan u središtu Londona. Kakva se tajna krije na tim požutjelim, šifriranim stranicama... i kako će ona, stoljećima kasnije, nagnati nekoga na umorstvo?
Obavještajce je očaravajući roman prvijenac, maštovita priča koja spaja englesku politiku šesnaestoga stoljeća, suvremenu visokotehnološku špijunažu i pustolovine po čitavom svijetu u brzu, napetu i istinski uzbudljivu vožnju kroz povijest. Autorica nas vješto drži u neizvjesnosti dok i zadnja tajna nije otkrivena i donosi priču koja spretno vijuga između sadašnjeg vremena i kasnog šesnaestog stoljeća... Priča teče brzo, autorica daje mnoštvo zanimljivih informacija o elizabetanskoj povijesti, šifriranim porukama, iranskim zatvorima, otrovu australske modroprstenaste hobotnice i još mnogo toga.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

London, 1593. godine: Tri tjedna prije umorstva Christophera Marlowea, dramskog pisca i špijuna u tajnoj službi kraljice Elizabete I. - zločina koji je do današnjega dana ostao nerazjašnjen. Marlowe kreće na novi obavještajni zadatak i pritom se nada da će pronaći nestalu muzu... I ne sluti da će se približiti tajni koja će mu zapečatiti sudbinu... New York City, vrijeme sadašnje: Kate Morgan, stručnjakinja za razdoblje renesanse koja se odlučila za karijeru privatne istražiteljice, istražuje šokantan pokušaj pljačke i umorstvo u koje je umiješan tajanstveni, stari rukopis nedavno iskopan u središtu Londona. Kakva se tajna krije na tim požutjelim, šifriranim stranicama... i kako će ona, stoljećima kasnije, nagnati nekoga na umorstvo? Obavještajce je očaravajući roman prvijenac, maštovita priča koja spaja englesku politiku šesnaestoga stoljeća, suvremenu visokotehnološku špijunažu i pustolovine po čitavom svijetu u brzu, napetu i istinski uzbudljivu vožnju kroz povijest. Autorica nas vješto drži u neizvjesnosti dok i zadnja tajna nije otkrivena i donosi priču koja spretno vijuga između sadašnjeg vremena i kasnog šesnaestog stoljeća... Priča teče brzo, autorica daje mnoštvo zanimljivih informacija o elizabetanskoj povijesti, šifriranim porukama, iranskim zatvorima, otrovu australske modroprstenaste hobotnice i još mnogo toga.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter