Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Nedovršeni posao

Nedovršeni posao

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tomas Ligoti


ISBN:

978-86-88335-45-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8124

Broj strana:

173

Težina:

499 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada nižeg menadžera Frenka Dominija iznenada degradiraju, a potom i otpuste s posla, čini se da u njegovoj ubeđenosti da ga proganjaju i te kako ima istine. Ali dok se on priprema da poravna račune s onima koje smatra odgovornim za svoje neprilike, slučajno nalazi saveznika u mračnoj i zlokobnoj sili koja mu daje natprirodne moći. Frenk se sveti na najstrašniji mogući način - ali kada jednom njegov posao bude dovršen, moraće za to da plati užasnu cenu.

Ovoj priči o korporativnom užasu suđeno je da postane kultni klasik, jer će demonska odmazda u njoj biti izuzetno bliska svakome ko je ikada bio nezadovoljan na svom radnom mestu. Tomas Ligoti je stvorio remek-delo savremenog užasa u kome će uživati ne samo zaljubljenici u žanr već i svi oni kojima je savremeno ustrojstvo sveta nedokučivo, a pravila i odnosi koji u njemu vladaju nepodnošljivi.
Majstor horora i ljubimac publike sklone pesimizmu, nihilizmu i antinatalizmu za ovo delo je osvojio najcenjenije žanrovske nagrade.

  • Originalni naziv: My Work Is Not Yet Done...
  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada nižeg menadžera Frenka Dominija iznenada degradiraju, a potom i otpuste s posla, čini se da u njegovoj ubeđenosti da ga proganjaju i te kako ima istine. Ali dok se on priprema da poravna račune s onima koje smatra odgovornim za svoje neprilike, slučajno nalazi saveznika u mračnoj i zlokobnoj sili koja mu daje natprirodne moći. Frenk se sveti na najstrašniji mogući način - ali kada jednom njegov posao bude dovršen, moraće za to da plati užasnu cenu. Ovoj priči o korporativnom užasu suđeno je da postane kultni klasik, jer će demonska odmazda u njoj biti izuzetno bliska svakome ko je ikada bio nezadovoljan na svom radnom mestu. Tomas Ligoti je stvorio remek-delo savremenog užasa u kome će uživati ne samo zaljubljenici u žanr već i svi oni kojima je savremeno ustrojstvo sveta nedokučivo, a pravila i odnosi koji u njemu vladaju nepodnošljivi. Majstor horora i ljubimac publike sklone pesimizmu, nihilizmu i antinatalizmu za ovo delo je osvojio najcenjenije žanrovske nagrade.

Dodatne informacije

Izdavač Booka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter