Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Napišite poslovni plan i pokrenite posao

Napišite poslovni plan i pokrenite posao

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-31-189-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M2872

Broj strana:

101

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U ovom materijalu, možete naći praktične primjere za jednostavnu izradu svog biznis (poslovnog) plana, koji će biti primamljiv i interesantan potencijalnim investitorima, ali koji treba služiti i vama, jer ćete ipak vi voditi svoj posao.

Kreiranje poslovnog plana je prvi korak koji trebate uraditi kada počinjete neki posao, u okviru nove ili već postojeće kompanije. On vam pomaže da realno sagledate prilike i prepreke koje se nalaze u okruženju, saznate ko vam je konkurencija, koje efekte možete očekivati od posla koji želite raditi, te da li će taj posao u određenom vremenu biti finansijski isplativ.

Biznis (poslovni) plan sadrži sve bitne elemente, kojima opisujete ono što želite postići. Teško ćete naći bilo koji ozbiljan i uspješan poslovni poduhvat, koji je počeo bez poslovnog plana.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovom materijalu, možete naći praktične primjere za jednostavnu izradu svog biznis (poslovnog) plana, koji će biti primamljiv i interesantan potencijalnim investitorima, ali koji treba služiti i vama, jer ćete ipak vi voditi svoj posao. Kreiranje poslovnog plana je prvi korak koji trebate uraditi kada počinjete neki posao, u okviru nove ili već postojeće kompanije. On vam pomaže da realno sagledate prilike i prepreke koje se nalaze u okruženju, saznate ko vam je konkurencija, koje efekte možete očekivati od posla koji želite raditi, te da li će taj posao u određenom vremenu biti finansijski isplativ. Biznis (poslovni) plan sadrži sve bitne elemente, kojima opisujete ono što želite postići. Teško ćete naći bilo koji ozbiljan i uspješan poslovni poduhvat, koji je počeo bez poslovnog plana.

Dodatne informacije

Izdavač Off-Set
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter