Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Na tajnom zadatku

Na tajnom zadatku

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Danijela Stil


ISBN:

978-86-10-01578-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3195

Broj strana:

288

Težina:

399 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Specijalni agent koji je izgubio sve. Ambasadorova kćerka koja želi da zaboravi prošlost. Dvoje ljudi, na nišanu zlih moćnika. Na tajnom zadatku.

Maršal Everet prešao je opasan put od džungli Južne Amerike do ulica Pariza. Kao specijalni agent Agencije za borbu protiv narkotika na tajnom zadatku, uvukao se u moćan kartel i postao desna ruka svirepog narko-bosa. To iskustvo skupo je platio: tajna misija uništila mu je život, oduzevši mu sve što je volio. Po povratku u Sjedinjene Države, privremeno je dodjeljen Tajnoj službi kao dio predsedničke pratnje, a taj posao zauvijek će promjeniti njegovu sudbinu. Arijanu Gregori čeka blistava budućnost: uzbudljiv život na Menhetnu i posao iz snova za onlajn izdanje popularnog modnog magazina. Međutim, kada njenog oca postave za američkog ambasadora u Argentini, ona nevoljno pristaje da pođe sa njim u Buenos Ajres, a ta odluka koštaće je strašnog iskustva.

Skoro godinu dana kasnije, Arijana stiže u Pariz, spremna za novi početak. Dok pokušava da zauvijek zakopa bolne uspomene, put joj se ukršta sa Maršalom Everetom, koji će ponovo krenuti u akciju kada to najmanje očekuje. Međutim, moćne sile željne osvete posmatraju svaki njen pokret, a Arijana i Maršal moraće još jednom da se bore da prežive. Ali ovoga puta neće biti sami.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Specijalni agent koji je izgubio sve. Ambasadorova kćerka koja želi da zaboravi prošlost. Dvoje ljudi, na nišanu zlih moćnika. Na tajnom zadatku. Maršal Everet prešao je opasan put od džungli Južne Amerike do ulica Pariza. Kao specijalni agent Agencije za borbu protiv narkotika na tajnom zadatku, uvukao se u moćan kartel i postao desna ruka svirepog narko-bosa. To iskustvo skupo je platio: tajna misija uništila mu je život, oduzevši mu sve što je volio. Po povratku u Sjedinjene Države, privremeno je dodjeljen Tajnoj službi kao dio predsedničke pratnje, a taj posao zauvijek će promjeniti njegovu sudbinu. Arijanu Gregori čeka blistava budućnost: uzbudljiv život na Menhetnu i posao iz snova za onlajn izdanje popularnog modnog magazina. Međutim, kada njenog oca postave za američkog ambasadora u Argentini, ona nevoljno pristaje da pođe sa njim u Buenos Ajres, a ta odluka koštaće je strašnog iskustva. Skoro godinu dana kasnije, Arijana stiže u Pariz, spremna za novi početak. Dok pokušava da zauvijek zakopa bolne uspomene, put joj se ukršta sa Maršalom Everetom, koji će ponovo krenuti u akciju kada to najmanje očekuje. Međutim, moćne sile željne osvete posmatraju svaki njen pokret, a Arijana i Maršal moraće još jednom da se bore da prežive. Ali ovoga puta neće biti sami.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter