Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Na ivici ponora

Na ivici ponora

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-87-7346-913-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4864

Broj strana:

481

Težina:

580 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kamrin Benet je mislila da zna u kom pravcu ide njen život. Ipak, posle divlje noći u noćnom klubu, šokirala je sve, pa i samu sebe, kada je odlučila da promeni način života za koji je do tada jedino znala. Zgrabila je torbicu i mobilni telefon, spakovala par osnovnih stvari, uskočila u prvi međugradski autobus i krenula da pronađe sebe.
Umesto toga, pronašla je Endrua Periša.
Seksepilan i uzbudljiv, Endru živi životom kao da sutra ne postoji. Nagovara Kamrin da uradi sve one stvari za koje je verovala da nikada neće imati hrabrosti, i da ispuni svoje zabranjene i najskrivenije želje. Uskoro, on postaje centar njenog novog načina života, izvlačeći iz nje ljubav, strast i emocije na načine za koje nije mogla ni da zamisli da postoje. Ipak, postoji nešto više kod Endrua nego što Kamrin vidi. Da li će ih Endruova tajna još više zbližiti i zauvek spojiti ili će ih potpuno uništiti?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kamrin Benet je mislila da zna u kom pravcu ide njen život. Ipak, posle divlje noći u noćnom klubu, šokirala je sve, pa i samu sebe, kada je odlučila da promeni način života za koji je do tada jedino znala. Zgrabila je torbicu i mobilni telefon, spakovala par osnovnih stvari, uskočila u prvi međugradski autobus i krenula da pronađe sebe. Umesto toga, pronašla je Endrua Periša. Seksepilan i uzbudljiv, Endru živi životom kao da sutra ne postoji. Nagovara Kamrin da uradi sve one stvari za koje je verovala da nikada neće imati hrabrosti, i da ispuni svoje zabranjene i najskrivenije želje. Uskoro, on postaje centar njenog novog načina života, izvlačeći iz nje ljubav, strast i emocije na načine za koje nije mogla ni da zamisli da postoje. Ipak, postoji nešto više kod Endrua nego što Kamrin vidi. Da li će ih Endruova tajna još više zbližiti i zauvek spojiti ili će ih potpuno uništiti?

Dodatne informacije

Izdavač Dereta
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter