Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

More izgubljene ljubavi

More izgubljene ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1877-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K6769

Broj strana:

390

Težina:

407 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Selestrija je svako ljeto provodila u Pendrift holu, staroj gospodskoj kući obrasloj glicinijom, koja je generacijama bila dom Montagjuovih. Te 1958. godine, porodica se okupila da raskošnom zabavom proslavi pedeseti rođendan njenog oca. Međutim, slavljenička noć okončava se tragedijom, a mlada Selestrija saznaje da bi njena porodica mogla da izgubi Pendrift hol.

Uz podršku svog djeda, odluči da se oproba kao detektiv, i pokuša da razriješi misteriju koja se nadvila nad tu tragičnu noć i ujedno sačuva vjekovni dom Montagjuovih.

Potraga je odvodi u predivnu živopisnu Apuliju na jugu Italije, u stari samostan Santa Marija del Mare, gdje upoznaje zagonetnog stranca i otkriva neprijatnu istinu o svojoj porodici i o sebi. Romantična i napeta priča o porodičnim tajnama i pobjedi ljubavi za koju je autorka, po sopstvenim riječima, nadahnuće pronašla u mirisima i zvucima Italije, u njenoj beskrajnoj ljepoti koja ispuni svaki kutak duše.

  • Originalni naziv: Sea of Lost Love
  • Prevodilac: Ivana Lazić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Selestrija je svako ljeto provodila u Pendrift holu, staroj gospodskoj kući obrasloj glicinijom, koja je generacijama bila dom Montagjuovih. Te 1958. godine, porodica se okupila da raskošnom zabavom proslavi pedeseti rođendan njenog oca. Međutim, slavljenička noć okončava se tragedijom, a mlada Selestrija saznaje da bi njena porodica mogla da izgubi Pendrift hol. Uz podršku svog djeda, odluči da se oproba kao detektiv, i pokuša da razriješi misteriju koja se nadvila nad tu tragičnu noć i ujedno sačuva vjekovni dom Montagjuovih. Potraga je odvodi u predivnu živopisnu Apuliju na jugu Italije, u stari samostan Santa Marija del Mare, gdje upoznaje zagonetnog stranca i otkriva neprijatnu istinu o svojoj porodici i o sebi. Romantična i napeta priča o porodičnim tajnama i pobjedi ljubavi za koju je autorka, po sopstvenim riječima, nadahnuće pronašla u mirisima i zvucima Italije, u njenoj beskrajnoj ljepoti koja ispuni svaki kutak duše.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter